• -40,00 €
  • Nové
  • - 40,00 €
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)

Thermarest Neo Air UberLite Grey RW

259,95 €
299,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Karimatka Thermarest Neo Air UberLite 13459 Grey RW

Karimatka Therm-a-Rest NeoAir UberLite Regular Wide váži len 310 g a je tak jednou z najľahších nafukovacích karimatiek na trhu. Ideálna na použitie od jari do začiatku jesene.

skladom

Karimatka Thermarest Neo Air UberLite 13459 Grey RW

Perfektná voľba pre tých, ktorí šetria každý gram a aj napriek tomu chcú maximálny komfort. Vďaka hrúbke 6,4 cm možno karimatku zaradiť medzi komfortné matrace. Pritom váži iba 310 g a možno ju zbaliť do balíčka s dĺžkou 19 cm. Môžete si ju tak vziať so sebou kamkoľvek, či už idete pod stan alebo máte v pláne prenocovať v horách.

Patentovaná technológia Triangular Core Matrix™ je vytvorená z dvoch vrstiev, ktoré tvoria trojuholníkové prepážky, v ktorých sa minimalizujú tepelné straty. Izolačná vrstva vo vnútri matraca funguje ako tepelný reflektor, ktorý odráža chlad zo zeme a naopak vracia teplo produkované ľudským telom späť. Vďaka tejto technológii sa tepelný koeficient vyšplhal na slušných R-value 2,3 a môžete tak karimatku používať od jari do začiatku jesene.

Kompletne prepracovaný ventilček pre nafukovanie a vyfukovanie karimatky. 2 roky práce, 500 testovacích nocí v teréne, nespočet testovaní v laboratóriách a viac ako 100 prototypov stojí za vývojom nového ventilu WingLock™.

Pre vysvetlenie najväčších predností si vystačíme s jednoduchými číslami. S novým ventilom nafúknete karimatku 3x rýchlejšie ako u predchádzajúcich modelov. Vďaka spätnej blokácii už navyše nebudete musieť rýchlo zatvárať ventilček, aby vám váš pracne nafúkaný vzduch neutiekol zase von. Po otočení "krídelkami" po strane potom dôjde k 2x rýchlejšiemu vyfúknutiu. Samozrejmosťou je potom jednoduché používanie aj v rukaviciach, do detailu premyslený dizajn, robustná konštrukcia, ktorej nevadí blato ani piesok a extrémna životnosť.

V neposlednom rade zaujme aj taká drobnosť, že ak dôjde k zničeniu karimatky, ventilček je možné ľahko vybrať a znovu použiť.

Vlastnosti produktu:

Rozmery: 183x64x6,4 (L)

Hmotnosť: 310g

13459

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Kemping
Turistika
Farba
Tmavá sivá

Konkrétne Odkazy

Thermarest Neo Air UberLite...

259,95 € 299,95 €