Smartwool Hike Light Cushion Nightfall in the Forest Crew M Chesnut

26,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Ponožky Smartwool Hike Light Cushion Nightfall in the Forest Crew M SW0022632071 Chesnut

Ponožky Hike Light Cushion Nightfall in the Forest Crew Socks v spolupráci s organizáciou Natives Outdoors na oslavu domorodých komunít majú originálny dizajn Collette Marie pre spoločnosť Smartwool®.

Ponožky: 42-45
  • 42-45
skladom

Ponožky Smartwool Hike Light Cushion Nightfall in the Forest Crew M SW0022632071 Chesnut

Ponožky Hike Light Cushion Nightfall in the Forest Crew Socks v spolupráci s organizáciou Natives Outdoors na oslavu domorodých komunít majú originálny dizajn Collette Marie pre spoločnosť Smartwool®. Vďaka technológii Indestructawool™, ktorá zaručuje odolnosť, pohodlnému strihu, ktorý je navrhnutý tak, aby držal na mieste, a zónam zo sieťoviny na tele pre správnu priedušnosť je tento pár pripravený vyraziť ďaleko a pomôcť vašim nohám cítiť sa dobre v lese - a všade inde - a zároveň oslavovať domorodé umelecké diela v prírode.

V centre umeleckej praxe Collette Marie sa prelínajú jej životné skúsenosti, identita ženy pôvodného pôvodu Xicana a jej domov v púšti Chihuahuan. Predmety jej vizuálnych rozprávaní sú presiaknuté nadľudským mýtom. Jej hlboko cenené spojenie s jej kultúrou a prírodným svetom sa silne odráža v jej rôznych dielach a pozýva diváka, aby ich prežíval s úctou a radosťou. Charakteristickými znakmi jej štýlu sú ostré línie, dôkladné detaily a živé farby.

Vlastnosti produktu:

- Collette Marie navrhuje oblečenie od spoločnosti Smartwool®, ktoré vzniklo v spolupráci s cieľom posilniť postavenie domorodých komunít.
- Technológia Indestructawool™ s rozšírenými zónami odolnosti
- Elitný systém strihu 4 Degree™ na prispôsobenie sa výkonu
- Dodatočné zóny zo sieťoviny na tele pre zvýšenú priedušnosť
- Virtually Seamless™ špička pre väčšie pohodlie
- Pohodlný lem s priliehavým strihom
- Krajina výroby: Výrobca: Spojené štáty americké

Zloženie:
- 59% Merino vlna
- 6 % nylon
- 33% recyklovaný nylon
- 2% elastan

Starostlivosť:
Nebieliť. Nečistiť chemicky. Sušte v sušičke pri nízkej teplote. Nežehliť. Perte naruby. Perte v práčke za studena alebo za tepla. Jemný alebo šetrný cyklus. Sušte v sušičke pri nízkej teplote.

SmartWool
SW0022632071

Dátový list

Pohlavie
Pánske
Druh aktivity
Turistika
Farba
Tmavá zelená

Konkrétne Odkazy

Smartwool Hike Light...

26,95 €