• Nové

SiS GO Electrolyte Sacharidový Nápoj Lemon/Lime 500g

20,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

SiS GO Electrolyte Sacharidový Nápoj Lemon/Lime 500g 131073

GO Electrolyte prášok obsahuje zmes ľahko stráviteľného a rýchleho prísunu sacharidov, ako aj elektrolytov (ako je sodík), ktoré podporujú optimálnu hydratáciu.

Skladom

SiS GO Electrolyte Sacharidový Nápoj Lemon/Lime 500g 131073

Podpora výkonu a hydratácie v priebehu výkonu.
GO Electrolyte prášok obsahuje zmes ľahko stráviteľného a rýchleho prísunu sacharidov, ako aj elektrolytov (ako je sodík), ktoré podporujú optimálnu hydratáciu.

Kombinácia zdrojov energie a elektrolytov zvyšuje schopnosť vášho tela absorbovať vodu počas cvičenia, udržuje váš vytrvalostný výkon a chráni pred kŕčmi. Produkt je zmiešaný vo vhodných koncentráciách sacharidov (36 gramov ako 6% roztok), sodíka (20 mmol/l) a tekutiny (500 ml porcia), aby sa dosiahli kombinované ciele energie a hydratácie.

VÝHODY
Vyčerpanie sacharidov a dehydratácia sú dve z hlavných príčin únavy pri vytrvalostnom cvičení. Častou chybou vytrvalostných športovcov je konzumácia príliš veľa alebo príliš malého množstva sacharidov v nevhodných koncentráciách, čo spôsobuje nedostatočné vstrebávanie sacharidov alebo gastrointestinálne problémy.

Okrem zaistenia optimálnych zásob sacharidov a stavu hydratácie pred cvičením je známe, že dodanie dodatočných sacharidov a tekutín počas cvičenia zlepšuje výkon, časy pretekov a odďaľuje nástup únavy. Špecifické zloženie SiS GO Electrolyte predstavuje strategický prístup na kompenzáciu negatívnych účinkov vyčerpania sacharidov a dehydratácie na váš výkon.

Vhodné pre: vegánov, vegetariánov, bez laktózy, bez lepku, bez pšenice, bez orechov, bez sóje

NAVRHOVANÉ POUŽITIE
Pite 500 ml každých 45-60 minút cvičenia alebo podľa potreby. Po príprave spotrebujte do 24 hodín. Jednoducho pridajte 40 g GO elektrolytu (2 odmerky = 40 g) do 500 ml vody vo fľaši a dobre pretrepte.

Skladovanie: Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Skladujte mimo dosahu
malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený
pre deti. O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento produkt nie
je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia.

131073

Dátový list

Druh aktivity
Beh
Bežkovanie
Cyklistika
Fitness
Horolezectvo
Skialpinizmus
Turistika

Konkrétne Odkazy

SiS GO Electrolyte...

20,95 €