• Nové

SiS Beta Fuel Gél Orange 60ml

2,65 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

SiS Beta Fuel Gél Orange 60ml 131389

Prostredníctvom tímu Performance Solutions SiS úzko spolupracoval s elitnými atlétmi pri výskume a vývoji nového radu Beta Fuel, aby priniesli vedecky vynikajúci zdroj energie, ktorý umožnia použiť o 17 % viac sacharidov.

Skladom

SiS Beta Fuel Gél Orange 60ml 131389

BETA FUEL s príchuťou – výživový doplnok.

Prostredníctvom tímu Performance Solutions SiS úzko spolupracoval s elitnými atlétmi pri výskume a vývoji nového radu Beta Fuel, aby priniesli vedecky vynikajúci zdroj energie, ktorý umožnia použiť o 17 % viac sacharidov.

NAJLEPŠÍ SVETOVÝ ENERGETICKÝ GÉL OPTIMALIZOVANÝ S NOVÝM POMEROM SACHARIDOV
Beta Fuel Energy Gel s dvojitým zdrojom, ktorý je súčasťou celého radu popredných ,,palivových´´ riešení, ktorý zahŕňa nápoje a žuvačky, je optimalizovaný s úplne novým pomerom 1:0,8

PREČO BY STE MALI POUŽÍVAŤ ENERGETICKÝ GÉL BETA FUEL DUAL SOURCE
Ako vytrvalostný športovec, ktorý namáha telo po dobu zvyčajne dlhšiu ako dve hodiny, pre zabezpečenie kvalitného a konkurencieschopného výkonu musíte prijať 80-120 g sacharidov za hodinu. Energetický gél Science in Sport Beta Fuel s dvojitým zdrojom poskytuje optimalizovaných 40 g sacharidov v jedinom pohodlnom palivovom riešení s minimálnym rizikom gastrointestinálneho nepohodlia, ktoré vám umožňuje udržiavať optimálny výkon.

NOVINKA POMER 1:0,8 NAHRADZUJE POMER 2:1
Pomer maltodextrínu k fruktóze 1:0,8 zvyšuje percento požitých sacharidov, ktoré sa oxidujú (známa ako účinnosť) zo 62 % na 74 % v porovnaní s pomerom 2:1.
Pomer maltodextrínu k fruktóze 1 : 0,8 redukuje symptómy plnosti žalúdka v porovnaní s pomerom 2 : 1.

Produkt vo forme gélu na báze maltodextrínu a fruktózy s príchuťou.
Objem: 60 ml

Zloženie: Voda, maltodextrín (z kukurice) (30 %), fruktóza (23 %), aróma, regulátor kyslosti (kyselina citrónová, citran sodný), želírujúce látky (guma gellan, xantánová guma), konzervačné látky (benzoan sodný, sorban draselný), chlorid sodný.

Skladovanie: Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Skladujte mimo dosahu malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Odporúčané dávkovanie:
Každý gél obsahuje 40 gramov sacharidov. V závislosti od vášho športu by ste sa mali snažiť skonzumovať 1-3 gély každú hodinu počas výkonu, aby ste dosiahli cieľový príjem 80g-120g za hodinu. Za určitých okolností, ako je chladné počasie, môže byť potrebné skonzumovať viac. Jednoducho odtrhnite vrchnú časť obalu a vytlačte si obsah do úst podľa potreby.
Kombinujte s ďalšími energetickými doplnkami z radu Beta Fuel, aby ste dosiahli hodinový príjem sacharidov 80-120g.
Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený pre deti. O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento produkt nie je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia.

131389

Dátový list

Druh aktivity
Beh
Bežkovanie
Cyklistika
Fitness
Horolezectvo
Skialpinizmus
Turistika

Konkrétne Odkazy

SiS Beta Fuel Gél Orange 60ml

2,65 €