• -25%
  • -25%

Salewa MTN Trainer Lite Gtx W Feld Green/Fluo Coral

142,46 €
189,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Obuv Salewa MTN Trainer Lite Gtx W 61362 5585 Feld Green/Fluo Coral

Ľahká a istá obuv s celodenným komfortom. Táto dámska 3-sezónna obuv s nízkym strihom má ochrannú membránu GORE-TEX® na vysokohorské prístupy, túry a treky bez ohľadu na počasie.

Veľkosť Obuvi: UK 5
  • UK 5
  • UK 5.5
  • UK 6
  • UK 6.5
  • UK 7
skladom

Obuv Salewa MTN Trainer Lite Gtx W 61362 5585 Feld Green/Fluo Coral

Ľahká a istá obuv s celodenným komfortom. Táto dámska 3-sezónna obuv s nízkym strihom má ochrannú membránu GORE-TEX® na vysokohorské prístupy, túry a treky bez ohľadu na počasie.

Sú predurčené stať sa vašou obľúbenou turistickou obuvou. Táto ľahká a svižná verzia našej klasickej obuvi MTN Trainer je stvorená na stabilitu na kamenistých chodníkoch a používanie v horách v teplejších podmienkach. Robustný zvršok zo syntetickej tkaniny zaručuje dobrú odolnosť proti opotrebovaniu, zatiaľ čo nepremokavá a priedušná podšívka GORE-TEX® Extended Comfort zabraňuje prenikaniu dažďa a spodnej vody a umožňuje únik pár vlhkosti, vďaka čomu sú vaše nohy v suchu a väčšom pohodlí. Jedinečná konštrukcia je vyrobená na špeciálnom podpätku navrhnutom tak, aby zabezpečil dobré prispôsobenie a optimálnu kombináciu ohybu a podpory. Táto obuv je tiež skonštruovaná s naším patentovaným systémom 3F, ktorý spája priehlavok, podrážku a pätu. Vnútri topánky sa nachádza medzipodrážka EVA absorbujúca nárazy pre dlhotrvajúci odraz a pre dodatočnú ochranu je tu flexibilná manžeta členku a gumová špička. Podrážka s dlhou životnosťou zaručuje spoľahlivú priľnavosť vďaka gumovej zmesi Pomoca a dezénu behúňa s hlbokými výstupkami a drážkami. Je všestranná a poradí si so širokým spektrom terénu od blata a trávy až po skaly, ľad a sneh. Šnurovanie na lezenie umožňuje jemné doladenie až po špičku pre väčšiu presnosť v technickom skalnatom teréne. Dámska obuv MTN Trainer Lite, navrhnutá v Taliansku, je ideálnou voľbou pre rýchlych turistov, ktorí chcú ľahšiu a pohodlnú trojsezónnu obuv, ktorá nerobí kompromisy v odolnosti voči vode.

Vlastnosti:

Hmotnosť jednej topánky: 368 g
Drop: 15 mm (výška päty 40 mm / výška špičky 25 mm)
Šnúrky: Krátke okrúhle šnúrky

Materiál:

Horná časť:
- Tkanina s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu
- Systém 3F s káblami Kevlar®

Podšívka:
- Gore-Tex® Extended Comfort

Stielka:
- Stredne tuhá: Nylon

MEDZIPODŠKOLKA:
- EVA

Podrážka:
- Pomoka MTN trainer Lite

Stielka:
- Vložka: Salewa

3F
Šnurovanie pri lezení
Gore-Tex
POMOCA® S Path
Stabilizátor päty
Ochrana z fólie TPU
Gumová špička
Podrážka Pomoca

61362 5585

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Outdoor
Turistika
Farba
Oranžová
Tmavá zelená

Konkrétne Odkazy

Salewa MTN Trainer Lite Gtx...

142,46 € 189,95 €