Salewa Alptrek 50+10 BP Violet/Dark Purple

229,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Salewa Alptrek 50+10 BP 1259 6870 Violet/Dark Purple

Jednoduché nosenie ťažkých nákladov - dámsky pohodlný, plne nastaviteľný 50-litrový batoh s rozšíriteľným objemom 10 litrov na viacdňové vysokohorské túry.

skladom

Batoh Salewa Alptrek 50+10 BP 1259 6870 Violet/Dark Purple

Jednoduché nosenie ťažkých nákladov - dámsky pohodlný, plne nastaviteľný 50-litrový batoh s rozšíriteľným objemom 10 litrov na viacdňové vysokohorské túry.

Alptrek 50 je pohodlný trekingový batoh vyrobený z ľahkého nylonu veľmi odolného voči oderu s plne nastaviteľným nosným systémom a objemom 50 litrov určený na turistiku a diaľkové nosenie. Na dlhších výletoch máte tiež možnosť pridať ďalších desať litrov objemu prostredníctvom výškovo nastaviteľného a odnímateľného priečinka s vekom, ktorý slúži ako samostatná prenosná taška. Náš ľahko nastaviteľný nosný systém Dry Back Custom má nastaviteľnú dĺžku chrbta a anatomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy a bedrový pás na individuálne prispôsobenie pre ženy. Okrem toho popruhy na zdvíhanie nákladu zabezpečujú optimálne prispôsobenie chrbtu na dlhé vzdialenosti, zatiaľ čo predtvarovaný bedrový pás zaručuje priliehavé nosenie a dobrý prenos nákladu na boky. Veľké úložné vrecká poskytujú dostatok miesta na náhradné oblečenie alebo stanové palice a do hlavného priestoru je dvojitý (predný a horný) prístup pre rýchly a jednoduchý prístup ku všetkej výbave (aj keď je zahrabaná na dne batohu). S výstupom na hydratačný systém, úchytom na cepín/trekové palice, zapínaním na lano, kontrolou zaťaženia a bočnými kompresnými popruhmi. Tento batoh je tiež kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa. Medzi ďalšie funkcie patrí: kryt proti dažďu, praktické odnímateľné pútko na pripevnenie ďalšieho vybavenia a spodné upevňovacie popruhy na spacák. Alpský trekingový batoh s objemom 50 litrov, vynikajúcim vetraním a vysokým komfortom nosenia na viacdňové výlety.

Vlastnosti:

Veľkosť: 77 x 30 x 22 cm

Váha: 1765 g

Objem: 50 +10 l

Materiál: 100Dx280D Nylon Twill, 210D Nylon Honeycomb

Predné sieťové vrecko

Vrecko na hodnoty

Hrudný popruh

Delený ramenný popruh

Samostatná priehradka

Delený bedrový pás

Podložky z EVA s 3D ventilačným kanálom

Predný prístup do hlavného priestoru

Výškovo nastaviteľná kapucňa

Odnímateľná kapucňa

Ľahko prístupná predná priehradka

Bočné kompresné popruhy

Retiazka so sedmokráskou

Popruh na kontrolu zaťaženia

Dodatočný objem

Bočné vrecká

Vrecko na bedrovom páse

Vnútorné vrecko na cennosti

Lanové zapínanie

Zapínanie na ľadovú palicu/tyč

Dvojité zapínanie na ľadové sekery

Kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa

Výstup na hydratačný systém

Pršiplášť



1259 6870

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Outdoor
Turistika
Farba
Fialová
Objem batohu
50+ L

Konkrétne Odkazy

Salewa Alptrek 50+10 BP...

229,95 €