Salewa Alp Trainer 30+3 W Malta

144,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Salewa Alp Trainer 30+3 W 1229 8370 Malta

Pohodlný, dobre odvetraný dámsky technický trekingový a turistický batoh so zníženou kontaktnou plochou a rozdelenými ramennými popruhmi pre lepšiu priedušnosť.

skladom

Batoh Salewa Alp Trainer 30+3 W 1229 8370 Malta

Pohodlný, dobre odvetraný dámsky technický trekingový a turistický batoh so zníženou kontaktnou plochou a rozdelenými ramennými popruhmi pre lepšiu priedušnosť.

ALP TRAINER 30+3 je náš technický vysokohorský turistický batoh na dvoj- až trojdňové túry s naším novým nosným systémom Dry Back Air, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby udržal váš chrbát v suchu. Má o 25 % menšiu kontaktnú plochu ako naše predchádzajúce konštrukcie a znižuje kontakt bez toho, aby sa zhoršila kontrola nákladu. Jeho zabudovaný ventilačný systém s priedušnými materiálmi umožňuje väčší prietok vzduchu k vášmu chrbtu. Vďaka tomu sa po 15 minútach výrazne zníži teplota medzi telom a batohom o 1,6 °C. Tento batoh je navrhnutý špeciálne pre ženy, má kratšiu dĺžku chrbta a užšie ramenné popruhy a bedrový pás, aby sa prispôsobil ženskej anatómii. Naše ľahké delené ramenné popruhy tiež znižujú kontakt s telom, čím podporujú väčšie potenie a pohodlie, lepšie prúdenie vzduchu a zvýšenú pohyblivosť. Okrem toho systém Twin Compression System (TCS) umožňuje zovrieť batoh tak, aby sa náklad udržal blízko chrbta, čím sa zabráni potknutiu počas rýchlo sa pohybujúcich aktivít. A tiež umožňuje rýchlo a jednoducho upraviť objem, keď nesiete menej. Batohu ALP TRAINER sme dali všetky funkcie, ktoré potrebujete, a žiadnu, ktorú nepotrebujete. Patrí sem vrátane ľahko prístupných bočných sieťovaných vreciek, krytu proti dažďu, samostatnej spodnej priehradky a upevnenia na palice.

Vlastnosti:

Veľkosť: 65x20x30cm

Váha: 1235 g

Objem: 30 l

Materiál: 100DNylon Honeycomb, 100Dx280D Nylon Twill

Vrecko na cennosti

Hrudný popruh

Rozdelený ramenný popruh

Delený bedrový pás

Delená chrbtová konštrukcia

Bočné vrecká

Zapínanie na palice

Dvojitý kompresný systém (TCS)

Popruh na upevnenie výstroja

Výškovo nastaviteľný

Bočné vedenie hadičiek pre hydratačný systém

Bočné kompresné popruhy

Popruh na kontrolu nákladu

Dodatočný objem

Bočné vrecká

Samostatná bočná priehradka

Kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa

Výstup na hydratačný systém

Doska ISB

Pršiplášť

1229 8370

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Outdoor
Turistika
Farba
Fialová
Objem batohu
24 - 34 L

Konkrétne Odkazy

Salewa Alp Trainer 30+3 W...

144,95 €