Batoh SALEWA Alp Trainer 20 W 1262 6870 dark purple

Salewa Alp Trainer 20 W Violet/Dark Purple

124,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Salewa Alp Trainer 20 W 1262 6870 Violet/Dark Purple

Dámsky pohodlný, dobre vetraný, kompaktný trekkingový a turistický batoh so zníženou kontaktnou plochou a delenými ramennými popruhmi.

skladom

Batoh Salewa Alp Trainer 20 W 1262 6870 Violet/Dark Purple

Dámsky pohodlný, dobre vetraný, kompaktný trekingový a turistický batoh so zníženou kontaktnou plochou a delenými ramennými popruhmi.

Predstavujeme Alp Trainer 20, náš technický vysokohorský turistický batoh na kratšie túry. Je vybavený naším novým nosným systémom Dry Back Air, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby udržal váš chrbát v suchu. Vďaka 26 % menšej kontaktnej ploche oproti našim predchádzajúcim konštrukciám znižuje kontakt s telom bez toho, aby sa zhoršila kontrola nákladu. Zabudovaný ventilačný systém s priedušnými materiálmi umožňuje väčší prietok vzduchu k vášmu chrbtu. Po 15 minútach aktivity nový systém Dry Back Air znižuje teplotu na chrbte o 1,5 °C v porovnaní s naším predchádzajúcim systémom Air Fit. Naše ľahké delené ramenné popruhy tiež znižujú kontakt s telom, čím podporujú väčšie potenie a pohodlie, lepšie prúdenie vzduchu a zvýšenú pohyblivosť. Okrem toho systém Twin Compression System (TCS) umožňuje zovrieť batoh tak, aby ste udržali záťaž blízko chrbta a podporili tak istý pohyb. A tiež vám umožní rýchlo a jednoducho upraviť objem, keď ste si vyzliekli bundu do dažďa atď. Batohu Alp Trainer sme dali všetky funkcie, ktoré potrebujete, a žiadnu, ktorú by ste nepotrebovali. Medzi jeho vlastnosti patria: rýchlo prístupné predné vrecko, ľahko prístupné bočné sieťované vrecká, kryt proti dažďu a upevnenie na palice. Tento batoh je tiež kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa a je pripravený na hydratačný systém. Náš pohodlný, kompaktný a dobre odvetraný trekkingový a turistický batoh pre ženy.

Vlastnosti:

Veľkosť: 55x24x22cm

Váha: 1040 g

Objem: 20 l

Materiál: 100DNylon Honeycomb, 100Dx280D Nylon Twill

Vrecko na cennosti

Rozdelený ramenný popruh

Delený bedrový pás

Delená chrbtová konštrukcia

Zapínanie na palice

Predný prístup do hlavného priestoru

Bočné vedenie hadičiek pre hydratačný systém

Ľahko prístupná predná priehradka

Bočné kompresné popruhy

Popruh na kontrolu nákladu

Bočné vrecká

Kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa

Výstup na hydratačný systém

Doska ISB

Pršiplášť

1262 6870

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Outdoor
Turistika
Farba
Fialová
Objem batohu
13 - 23 L

Konkrétne Odkazy

Salewa Alp Trainer 20 W...

124,95 €