• -25%
  • -25%

Salewa Alp Mate Winter Mid PTX W Black

149,96 €
199,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Obuv Salewa Alp Mate Winter Mid PTX W 61413 0667 Black

Dámska topánka stredného strihu určená na vysokohorskú turistiku a treking v zimných podmienkach.

Veľkosť Obuvi: UK 5
  • UK 5
  • UK 5.5
  • UK 6
  • UK 6.5
skladom

Obuv Salewa Alp Mate Winter Mid PTX W 61413 0667 Black

Dámska topánka stredného strihu určená na vysokohorskú turistiku a treking v zimných podmienkach.

Topánky Alp Mate Winter Mid boli vyvinuté pre ženy, ktoré hľadajú spoľahlivú turistickú topánku stredného strihu alebo topánku na snežnice na chladnejšie mesiace roka.Topánky majú vysokokvalitný semišový zvršok a pevnú strečovú tkaninu s ochranným gumovým random. Vnútorná nepremokavá, priedušná membrána chráni pred snehom a vlhkým počasím.

Táto topánka je stvorená na zimné výkony a je vybavená značkovým systémom SALEWA® 3F s robustnými kevlarovými lanami pre flexibilitu, podporu päty a stabilné, ochranné uchytenie. Vnútri ponúka teplá podšívka z vlny Alpine Wool lepšie riadenie tepelnej izolácie, najmä v chladnejších podmienkach, zatiaľ čo zabudovaná odolná medzipodrážka EVA umožňuje mäkké pristátie a vynikajúce tlmenie nárazov v tvrdšom teréne. Okrem toho sa šnurovanie na lezenie a adaptívne očká ľahko nastavujú, aby poskytli bezpečné a presnejšie nosenie.

Podrážka Pomoca™ Winter Hike má dezén s výstupkami, ktorý bol vyvinutý tak, aby poskytoval stabilitu, priľnavosť a trakciu na skale, blate a najmä na snehu a ľade, zatiaľ čo biomechanická technológia S-Path podporuje prirodzený pohyb na chodníku aj mimo neho.

Táto obuv Alp Mate Winter Mid je produktom Salewa Committed s povrchovou úpravou odolnou voči vode (DWR) bez PFC a je vyrobená podľa ďalších prísnych, nezávisle auditovaných noriem sociálnej zodpovednosti a spravodlivých pracovných podmienok.

Vlastnosti:

Hmotnosť: 550 g (UK 5)

Drop: 13 mm

Stabilizátor päty

POMOCA® S Path

Zosilnený Rand

Ohybný golier

Cleansport NXT ®

Šnurovanie na lezenie

Systém 3F

61413 0667

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Outdoor
Turistika
Farba
Ružová
Čierna

Konkrétne Odkazy

Salewa Alp Mate Winter Mid...

149,96 € 199,95 €