Karpos Lot Rain M Dark Grey/Black

219,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Bunda Karpos Lot Rain M 2500758.168 Dark Grey/Black

Ľahká, všestranná škrupina, ideálna na akúkoľvek aktivitu. Váži len 184 gramov a je veľmi skladný, takže v batohu zaberie len veľmi málo miesta.

Veľkosť: L
  • L
  • XL
  • XXL
  • 3XL
Skladom

Bunda Karpos Lot Rain M 2500758.168 Dark Grey/Black

Ľahká, všestranná škrupina, ideálna na akúkoľvek aktivitu. Váži len 184 gramov a je veľmi skladný, takže v batohu zaberie len veľmi málo miesta.

Ľahký, všestranný plášť, ktorý Ueli Steck nosil aj vo veľmi vysokých nadmorských výškach. Bunda do dažďa Lot je vec, ktorú musí mať v batohu každý outdoorový nadšenec. Stlačí sa tak, aby nebola oveľa väčšia ako tenisová loptička. Vďaka čistým líniám, len jednému prednému vrecku a veľkorysému strihu dokáže uspokojiť každého. Aktuálna verzia tejto bundy je výsledkom spolupráce medzi Ueli Steckom a spoločnosťou Karpos pri hľadaní čo najlepších parametrov. Rýchlosť a ľahkosť sú dve vlastnosti, ktoré sú súčasťou spoločnej DNA, vďaka ktorej sa "švajčiarsky stroj" na svojej ceste stretol s odtlačkom gekónovej ruky. Pozorovania, ktoré oznámil nášmu oddeleniu výskumu a vývoja, vyústili do jedinečných, mimoriadne výkonných odevov. Bunda Lot Rain Jacket, vyrobená z veľmi ľahkej tkaniny, len z dvoch a pol vrstvy 100 % nylonu, dokáže odolať až 20 000 mm vodného stĺpca a zároveň ponúka priedušnosť 20 000 g/m2 /24 hodín. Perfektné na trailový beh, výborné na horskú cyklistiku a tiež na rýchlu pešiu turistiku. Jednou z cenných vlastností bundy do dažďa Lot je popruh s gombíkom na hrudi. Prvok, ktorý Ueli Steck chcel, aby mohol lepšie kontrolovať priedušnosť počas svojich rýchlych výstupov do výšky 8 000 metrov. Jednoduché, ale intuitívne riešenie, ktoré umožňuje vetranie rozopnutím hlavného zipsu a ktoré je mimoriadne pohodlné a užitočné aj pre bežcov a horských cyklistov. Bez ohľadu na aktivitu alebo ročné obdobie je bunda Lot Rain Jacket s hmotnosťou iba 184 gramov odevom, ktorý treba mať vždy pri sebe, keď hľadáte ochranu a praktickosť.

Vlastnosti:

Materiál: polyamid

Kapucňa s pevným šiltom a vetrom okolo tváre, nastaviteľná pomocou šnúrky na stiahnutie vzadu.

Vodotesný zips YKK® vpredu s 3 mm retiazkou pre nižšiu hmotnosť.

Vodotesná klopa zipsu s garážou na zips.

Náprsné vrecko s vodotesným zipsom YKK®, ktoré možno použiť ako vrece na veci do bundy.

Prsný popruh s botkou na obmedzenie otvárania pri otvorenom zipse.

Nastaviteľná šnúrka na stiahnutie v spodnej časti.

Nastaviteľné manžety rukávov na suchý zips.

Nápis Karpos na zadnej strane ľavého ramena a logo na pravom rukáve.

2500758.168

Dátový list

Pohlavie
Pánske
Druh aktivity
Beh
Outdoor
Turistika
Farba
Tmavá sivá
Čierna

Konkrétne Odkazy

Karpos Lot Rain M Dark...

219,95 €