Čelovka FENIX HL18R-T

Fenix HL18R-T Black/Red

54,90 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Fenix HL18R-T HL18RTRAIL Black/Red

Kompaktná nabíjateľná čelovka Fenix HL18R-T prináša svetelný tok až 500 lúmenov (ANSI) a dosvit až 82 metrov. Napájanie zabezpečuje vymeniteľný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1300 mAh, ktorý sa nabíja cez micro-USB konektor priamo v čelovke.

skladom

Fenix HL18R-T HL18RTRAIL Black/Red

Kompaktná nabíjateľná čelovka Fenix HL18R-T prináša svetelný tok až 500 lúmenov (ANSI) a dosvit až 82 metrov. Napájanie zabezpečuje vymeniteľný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1300 mAh, ktorý sa nabíja cez micro-USB konektor priamo v čelovke. Akumulátor je možné vybrať a v núdzi nahradiť tromi bežnými batériami AAA (nedajú sa v čelovke nabíjať). Zdrojom svetla je moderná LED Cree XP-G3 s neutrálnym odtieňom svetla, ktorá je umiestnená v hlavnom reflektore. K doplnkovému svietenie slúžia dve biele LED Everlight 2835, ktoré vytvára široký a veľmi plynulý kužeľ svetla.

K dispozícii je celkom 5 režimov výkonu vrátane zábleskového režimu SOS pre krízové situácie. Čelovka je tiež vybavená inovovanou funkciou predĺženia výdrže. Pri dlhšom použití jednotlivých svetelných režimov čelovka postupne znižuje výkon v malých krokoch pre dosiahnutie dlhšej doby svietenia. Zníženie výkonu však nie je tak výrazné, ako u staršej čelovky HL18R.

Čelovka je opatrená širokým popruhom s novým Sport Fit Systémom s jedným rotačným kolieskom pre jednoduché nastavenie dĺžky popruhu. Na hlave tak čelovku jednou rukou rýchlo a pohodlne utiahnete. Popruh je tiež perforovaný a opatrený reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú pasívnu viditeľnosť pri behu po ceste. Vďaka váhe iba 91 gramov tak Fenix HL18R-T dobre poslúži ako bežecká čelovka aj ako čelovka na kempovanie, turistiku a iné outdoorové aktivity.

Všetky parametre čelovky (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.

Vlastnosti produktu:

- Maximálna výdrž: 300 hod

- Napájanie: 3x AAA, Interný akumulátor, USB dobíjení

- Počet režimov: 5

- Vodotesnosť: IP66 (prudký dážď)

- Farba svetla: Neutrálna biela (4000-5000 K)

- Svetelný zdroj: Cree XP-G3, Everlight 2835

- Hmotnosť: 91 g

HL18RTRAIL

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Farba
Červená
Čierna

Konkrétne Odkazy

Fenix HL18R-T Black/Red

54,90 €