• -15%
  • -15%

Dynafit Ultra 12l Beet Red/Black Out

110,46 €
129,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Dynafit Ultra 12l 49018 6212 Beet Red/Black Out

Ľahká funkčná bežecká vesta na dlhé dni v horách.

Veľkosť: XL
  • XL
skladom

Batoh Dynafit Ultra 12l 49018 6212 Beet Red/Black Out

Ľahká funkčná bežecká vesta na dlhé dni v horách.

Ľahká bežecká vesta s inteligentným usporiadaním vreciek pre rýchly a jednoduchý prístup k jedlu a pitiu bez nutnosti vyzliekania vesty počas tréningu alebo pretekov.
Bežecká vesta Ultra 12 bola vyvinutá pre ambicióznych ultrabežcov. Vyniká predovšetkým pôsobivými inteligentnými konštrukčnými prvkami a perfektným strihom.

Táto ľahká, na výkon orientovaná bežecká vesta Ultra 12 s hmotnosťou len 190 gramov padne ako druhá koža. Umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k vybaveniu a zásobám bez toho, aby ste museli vestu vyzliekať. Je rozdelená do celkovo 12 priehradiek, z ktorých všetky sú prístupné počas behu a poskytujú dostatok priestoru na všetky potrebné veci. Vďaka tomu môžete zostať dokonale organizovaní a mať vždy po ruke to, čo potrebujete. Vesta Ultra 12 má aj odnímateľné vodotesné vrecko na smartfón, vrecko na zips na ramene a píšťalku pre prípad núdze.

Vývojári venovali osobitnú pozornosť strihu, ktorý zabraňuje nepríjemnému kolísaniu vesty zo strany na stranu a zabezpečuje vynikajúcu stabilitu aj pri rýchlych technických behoch. V prípade, že ste na výlete s menším množstvom vybavenia, zadný priestor sa dá stlačiť pomocou dvoch háčikov, takže všetko zostane kompaktné a vesta sa stále pohodlne prispôsobí vášmu chrbtu. Strih vesty si tiež môžete prispôsobiť veľkosti a tvaru tela pomocou dvoch strečových uzáverov a systému bočného nastavenia. Vesta je k dispozícii v troch veľkostiach: XS/S, M/L, XL.

Ďalšou špeciálnou vlastnosťou bežeckej vesty Ultra 12 je upevnenie na palice. Na tento účel máte na výber z troch rôznych možností: predné vertikálne, zadné vertikálne alebo zadné horizontálne ako "V" uchytenie palíc. Súčasťou vesty sú aj dve 500 ml mäkké fľaše so širokým hrdlom na rýchle doplnenie tekutín. Vesta je vybavená aj reflexnými prvkami pre bezpečnosť za zníženej viditeľnosti.


Bežecká vesta Ultra 12 - "Dostatok priestoru na dlhé behy".

Vlastnosti:

Hmotnosť: 190 g

Materiál:

- Superlight Ripstop Nylon
- Stretch Warp Knit Nylon
- Hexagrid Mesh

Vybavenie

Vrátane dvoch 500 ml mäkkých fliaš
Strečové vrecká
Polohovateľná fixácia tyče
Bočné nastavenie
Odnímateľné vodotesné vrecko
Reflexné detaily
Výškovo nastaviteľný hrudný popruh
Bezpečnostná píšťalka
Kompresia
Ľahko prístupné vrecká

49018 6212

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Beh
Outdoor
Turistika
Farba
Fialová
Čierna
Objem batohu
0 - 12 L

Konkrétne Odkazy

upc
50991

Dynafit Ultra 12l Beet...

110,46 € 129,95 €