• -15%
  • -15%

Dynafit Traverse GTX M Storm Blue/Blueberry

161,46 €
189,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Obuv Dynafit Traverse GTX M 64080 8071 Storm Blue/Blueberry

Ľahká univerzálna obuv na rýchle horské výstupy a trailové behy.

Veľkosť Obuvi: UK 8.5
  • UK 8.5
  • UK 9
  • UK 9.5
  • UK 10
  • UK 10.5
Skladom

Obuv Dynafit Traverse GTX M 64080 8071 Storm Blue/Blueberry

Ľahká univerzálna obuv na rýchle horské výstupy a trailové behy.

Model Abstract Traverse GTX kombinuje ľahkosť a všestrannosť trailovej bežeckej obuvi s pohodlím, ochranou a trakciou turistickej obuvi. Navyše nepremokavá membrána GORE-TEX vám poskytne potrebnú ochranu v daždivých podmienkach.

Ste aj vy moderný viacšportový športovec? Chcete sa pohybovať ľahko, ľahko a efektívne v akomkoľvek teréne a počasí, aby ste z každého dňa vyťažili viac? Radi kombinujete beh s ľahkou turistikou alebo via ferratou? Potom sú pre vás topánky Traverse GTX ako stvorené! Spájajú to najlepšie z oboch svetov: ľahké, rýchle a všestranné ako trailové bežecké topánky, ale s ochranou, pohodlím a priľnavosťou topánok na horskú turistiku. Navyše nepremokavá membrána GORE-TEX vám poskytne ochranu na horách aj v daždivých podmienkach.

Pri vývoji novej topánky Traverse GTX sa dizajnéri zamerali na pohodlný a atletický strih. Dvojitá konštrukcia vrchného materiálu, ktorá pokrýva celú medzipodrážku, zaručuje dodatočnú podporu, vďaka čomu je topánka mimoriadne odolná voči oderu. Bezšvový jazyk má strategicky umiestnené polstrovanie, ktoré zabraňuje vzniku tlakových bodov a poskytuje dodatočné pohodlie pri rýchlych, strmých stúpaniach a zjazdoch.
Pre dokonalú priľnavosť v akomkoľvek teréne je topánka vybavená podrážkou POMOCA s 5 mm hlbokými výstupkami. Táto priľnavá podrážka bravúrne zdolá každú výzvu, od blatistého terénu až po technický kameň, a zaistí bezpečný a zároveň dynamický pohyb na chodníkoch. Vďaka nepremokavej membráne GORE-TEX zostanú vaše nohy vždy v suchu.

V medzipodrážke vývojári pridali podpornú štruktúru, ktorá je integrovaná medzi stielkou topánky a podrážkou prebiehajúcou pod klenbou chodidla. Jej účelom je spevniť obuv. Zabezpečuje, aby sa topánka ohýbala pri špičke namiesto pod klenbou. Je to kľúčová časť obuvi, ktorá dodáva pevnosť a stabilitu pri zachovaní toľko potrebnej flexibility. To znamená, že máte istotu aj v technickom teréne v plnej rýchlosti. Model Traverse GTX má 8 mm drop a váži 340 gramov. Sú vybavené osvedčeným systémom šnurovania "Quick Lacing", ktorý umožňuje dokonalé prispôsobenie individuálnym potrebám a poskytuje presné a bezpečné priľnutie k nohe. Šnúrky sa dajú ľahko ukryť v strečovom paneli.

Topánky Traverse GTX - všestrannosť bez obmedzení za každého počasia !

Vlastnosti:

  • Váha: 340 g
  • Drop: 8 mm
  • Fit: Medium Volume
  • Výška stohu: 16+3 / 23+5 mm (predná časť chodidla/päta)

64080 8071

Dátový list

Pohlavie
Pánske
Druh aktivity
Beh
Farba
Khaki
Tmavá modrá

Konkrétne Odkazy

upc
50722

Dynafit Traverse GTX M...

161,46 € 189,95 €