• Výpredaj
  • -70,00 €
  • - 70,00 €

Dynafit TLT X W Silvretta/Pink Glo

579,95 €
649,95 €
S DPH

Lyžiarky Dynafit TLT X W 61922 3320 Silvretta/Pink Glo

Úspešný príbeh renomovanej série TLT pokračuje s modelom TLT X. Tento model predstavuje dokonalú syntézu medzi nízkou hmotnosťou a výkonom a je ideálnym spoločníkom na dlhé stúpania a strmé zjazdy.

Veľkosť Lyžiarky: MP 255
  • MP 255
  • MP 260
Produkt je dostupný s inými parametrami

Lyžiarky Dynafit TLT X W 61922 3320 Silvretta/Pink Glo

Úspešný príbeh renomovanej série TLT pokračuje s modelom TLT X. Tento model predstavuje dokonalú syntézu medzi nízkou hmotnosťou a výkonom a je ideálnym spoločníkom na dlhé stúpania a strmé zjazdy.

Model TLT X predstavuje dokonalú syntézu medzi nízkou hmotnosťou a výkonom a je vhodný na dlhé výstupy aj strmé zjazdy vo vysokohorskom teréne. Nový člen úspešného radu TLT bol vyvinutý pre oddaných športovcov, pre ktorých žiadna výzva nie je príliš veľká. V technickom teréne poskytuje úplnú spoľahlivosť a istotu. Menšia hmotnosť znamená viac výkonu a rýchlosti. S minimálnou hmotnosťou 1030 gramov a rotáciou komína až 60 stupňov poskytuje prirodzený, energiu šetriaci pohyb pri stúpaní. Na rozdiel od mnohých iných ľahkých topánok dokáže TLT X zapôsobiť aj pri zjazde, čo je dôležité najmä v náročnom teréne so strmými kuloármi alebo vysokou expozíciou: Inovatívny systém zapínania Twistfit umožňuje rýchle a presné nastavenie chodidla, členku, nártu a nastavenie stiahnutia päty pomocou ľahko otočného nastavovacieho kolieska. Šírka topánky je 101 mm a sklon je 15° - 18° + uvoľnenie na chôdzu. Model TLT X je vybavený podrážkou Pomoca Climb (SPEED) a vložkami Master Step, ktoré zabezpečujú pevné rozhranie s rýchlym nástupom. Vďaka optimalizovanej konštrukcii Ultra Lock 5.0 umožňuje rýchle a jednoduché prechody medzi režimami chôdze a lyžovania. A tiež zaručuje bezpečné a stabilné spojenie medzi komínom a škrupinou, čo umožňuje vynikajúci výkon a podporu pri zjazde. Novo vyvinutá vnútorná topánka Dynafitter 5 zaisťuje pohodlie a pohyblivosť. Ponúka optimálne prispôsobenie hneď po vybalení a podľa potreby sa dá aj individuálne nastaviť. Rovnako ako všetky ostatné lyžiarske topánky DYNAFIT, aj topánky TLT X sa vyrábajú ručne v talianskej Montebelluně a vzťahuje sa na ne doživotná záruka.

Vlastnosti:

Hmotnosť: 930 g
Posledná šírka: 101 mm
Náklon dopredu: 15°-18° + uvoľnenie pre chôdzu
Podrážka topánky: Pomoka Climb (SPEED)
Rotácia manžety: 60 °
Systém zapínania: Systém: Ultra Lock System 5.0
Systém viazania lyžiarok: Systém: Master Step
Vložka: Vodeodolnosť: Dynafitter 5 W

Plášť topánky: Grilamid®
Manžeta topánky: Grilamid® so sklenenými vláknami
Spoiler topánky: Grilamid®

Master Step
Twistfit
Doživotná záruka
Ultra Lock 5.0
Ľahký model

61922 3320

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Skialpinizmus
Farba
Svetlá modrá

Konkrétne Odkazy

upc
47769

Dynafit TLT X W...

579,95 € 649,95 €