• -15%
  • -15%

Dynafit Tigard GTX M Blueberry/Storm Blue

424,96 €
499,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Nohavice Dynafit Tigard GTX M 71758 3011 Blueberry/Storm Blue

Optimálne chránia pred vetrom a počasím. Zároveň sa vyžaduje priedušnosť a voľnosť pohybu, aby ste sa pri intenzívnej námahe neprehriali a mohli vyvolať svoj najlepší výkon.

Veľkosť: M
  • M
  • L
  • XL
Skladom

Nohavice Dynafit Tigard GTX M 71758 3011 Blueberry/Storm Blue

Optimálne chránia pred vetrom a počasím. Zároveň sa vyžaduje priedušnosť a voľnosť pohybu, aby ste sa pri intenzívnej námahe neprehriali a mohli vyvolať svoj najlepší výkon.

 Tieto technické nohavice Tigard GORE-TEX sa ideálne hodia ako vonkajšia vrstva na všetky druhy lyžiarskeho úsilia na svahu aj mimo neho. Vysoko výkonná, mimoriadne odolná trojvrstvová tkanina GORE-TEX vám ponúka všestrannú a spoľahlivú ochranu pred extrémnymi poveternostnými podmienkami. Má tiež pôsobivý výkon s vysokou priedušnosťou pre dokonale regulovanú telesnú teplotu. Uvoľnený strih nohavíc je inšpirovaný freeridermi a na snehu pôsobí cool. Ležérny strih s predtvarovanými kolenami zaručuje neobmedzenú voľnosť pohybu v akomkoľvek smere a ponúka dostatok priestoru pre teplú spodnú lyžiarsku vrstvu. Stredne vysoký náprsenkový pás dodáva dodatočnú ochranu a pohodlie v obzvlášť nepriaznivých podmienkach a vďaka strečovému materiálu spríjemní každý váš pohyb. Dvojcestný zips po celej dĺžke zdobí bočnú stranu nohavíc Tigard GORE-TEX na jednoduché obliekanie a vyzliekanie, ako aj na poskytnutie dodatočného vetrania pri extrémnej námahe. Nohavice sa dajú upraviť pomocou zapínania na háčik a slučku v páse tak, aby sa ideálne prispôsobili vašim potrebám a zabezpečili pohodlie a bezpečné nosenie bez skĺzavania alebo viazania. Snehová sukňa bundy Tigard GORE-TEX sa dá pripevniť priamo na nohavice. Nedáva snehu žiadnu šancu dostať sa dovnútra, a to ani v hrudníku vysokom snehu pri pretekárskych zjazdoch. Tieto inteligentne navrhnuté skialpinistické nohavice dopĺňajú strategicky umiestnené cargo vrecká s množstvom miesta na osobné veci. Nohavice Tigard GORE-TEX - perfektne vybavené pre dokonalú líniu.

Vlastnosti:

Váha: 709 g

Materiál: GORE-TEX® PERFORMANCE 3L 174 BS (100% Polyamide)

Nastaviteľný pás
Priedušný
Zosilnenie lemu
Vrecko na smartfón
Snehová prikrývka
Ventilačný zips
Vodotesné
Odolnosť proti vetru
Nákladné vrecko
Funkcia padacieho sedadla
Tkaný náprsenkový nohavičkový pás
Podlepené švy
Vodoodpudivý YKK zips
Predné vrecká na zips

71758 3011

Dátový list

Pohlavie
Pánske
Druh aktivity
Skialpinizmus
Turistika
Farba
Svetlá modrá
Tmavá modrá

Konkrétne Odkazy

Dynafit Tigard GTX M...

424,96 € 499,95 €