• -15%
  • -15%

Dynafit Speed Yellow Cat S3

101,96 €
119,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Okuliare Dynafit Speed 49917 2470 Yellow Cat S3

Najľahšie lyžiarske okuliare na svete s hmotnosťou len 59 gramov.
       

Skladom

Okuliare Dynafit Speed 49917 2470 Yellow Cat S3

Najľahšie lyžiarske okuliare na svete s hmotnosťou len 59 gramov.

Minimalistické okuliare Speed sú s hmotnosťou len 59 gramov najľahšími lyžiarskymi okuliarmi na svete. Bezrámová konštrukcia ponúka maximálne zorné pole a dvojité šošovky s patentovaným štítom proti zahmlievaniu udržia váš zrak čistý. Dokonale sa kombinujú s prilbou TLT.

Rýchlostné okuliare poskytujú všestrannú ochranu a otvárajú nové perspektívy, pričom ideálne dopĺňajú účinný systém DYNAFIT. Na lyžiarskych túrach potrebujú vaše oči spoľahlivú ochranu pred UV žiarením, snehom, vetrom a počasím. Prémiové okuliare sú preto nepostrádateľným doplnkom pri každom dobrodružstve a nevyhnutnou súčasťou zdravia vašich očí.
Okuliare Speed boli vyvinuté pre náročných nadšencov skialpinizmu a lyžovania, ktorí kladú dôraz na ľahkosť a zároveň vyžadujú najvyšší výkon. Vysokokvalitné šošovky spoľahlivo chránia pred UVA a UVB žiarením.
Hydrofóbna úprava skiel odpudzuje vodu, nečistoty a olej. Patentovaná technológia Anti-FogShield s dvojitými sklami zabraňuje zahmlievaniu okuliarov a zaručuje najlepšie možné zorné pole pri intenzívnych výstupoch a zjazdoch. Pre bezpečné uchytenie na hlave má držiak okuliarov silikónové úchyty na vnútornom povrchu, ktoré zabraňujú nepríjemnému skĺznutiu. Vývojári DYNAFIT prišli so špeciálnou funkciou pre ideálnu kompatibilitu okuliarov s novou prilbou TLT. Klasický držiak okuliarov možno v priebehu niekoľkých sekúnd vymeniť za praktický remienok TLT. Pásik sa potom pripne priamo na bočnú stranu prilby a zabezpečí ideálne prispôsobenie a väčšie pohodlie. Vďaka svojmu ležérnemu dizajnu a štýlovým farbám okuliare Speed Goggle doplnia každý outfit.

Speed Goggles - najľahšie lyžiarske okuliare na svete.
       

Vlastnosti:

Hmotnosť: 59 g

Materiá rámu: Bezrámové
Technológia šošoviek: Zrkadlo
Kategória šošoviek: CAT S3

Hydrofóbny objektív
Patentovaná technológia dvojitej šošovky Fogshield
Najľahšie dostupné okuliare
Kompatibilný so systémom prilieb TLT
100 % UV ochrana -A-, -B-, -C
Hmotnosť pod 70 g
Bezrámčekové pre minimálny objem
Silikónový remienok bez sklzu
4-vrstvová pamäťová pena
Doživotná záruka
100% ochrana proti UV žiareniu typu A, B

49917 2470

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Skialpinizmus
Farba
Žltá

Konkrétne Odkazy

Dynafit Speed Yellow Cat S3

101,96 € 119,95 €