• -15%
  • -15%

Dynafit Ridge Black Out/Gold 75-94 mm

467,46 €
549,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Viazanie Dynafit Ridge 49571 0909 Black Out/Gold 75-94 mm

Toto revolučné viazanie DYNAFIT bolo vyvinuté pre extrémne výkonné zjazdy a energeticky úsporné stúpania. Špičkové ovládanie do najmenších detailov pre náročných/autentických nadšencov skitouringu.

skladom

Viazanie Dynafit Ridge 49571 0909 Black Out/Gold 75-94 mm

Toto revolučné viazanie DYNAFIT bolo vyvinuté pre extrémne výkonné zjazdy a energeticky úsporné stúpania. Špičkové ovládanie do najmenších detailov pre náročných/autentických nadšencov skitouringu.

Najlepšia ovládateľnosť a silný výkon na ambiciózne výlety.

"Revolučné viazanie Ridge je vďaka svojej jednoduchej ovládateľnosti a silnému zjazdovému výkonu ideálnym partnerom pre ambicióznych skikrosárov, ktorí poznajú len jednu vec pri stúpaniach aj zjazdoch: #SPEEDUP.

Viazanie Ridge, postavené na skúsenostiach zo 40 rokov kolíkových viazaní, rieši každý problém, s ktorým sa nadšenci skialpinizmu stretávajú na horách: Vďaka patentovanej pätovej jednotke Easy-Turn-Tech je Ridge jediným turistickým viazaním na trhu, ktoré umožňuje úplne bezproblémové otáčanie z polohy pri stúpaní do polohy pri zjazde. Vstup nemôže byť jednoduchší a vďaka inteligentnému spôsobu konštrukcie funguje bez jediného pohľadu. Vďaka širokej napínacej vidlici a bočným vežičkám Step-In môžu športovci do viazania presne vstúpiť. Predná titanalová zarážka prstov zastaví topánku vo výške kolíkov a tým ju postaví do ideálnej polohy na zapnutie viazania. Časom overené kolíky Ice Breaker Pins zabraňujú prenikaniu snehu a ľadu do vložiek. Okrem toho je špička postavená tak, aby sa prípadný nahromadený ľad a sneh pri našliapnutí uvoľnil a vytlačil von. To znamená, že vám nič neprekáža a ste okamžite pripravení vyraziť.

Pri zjazde získava toto ľahké prémiové viazanie body vďaka silnému výkonu a vynikajúcemu prenosu energie na lyže. Samozrejme, bezpečnosť a spoľahlivosť majú vždy najvyššiu prioritu: Hodnoty bočného a vertikálneho uvoľnenia je možné nastaviť v rozsahu DIN 4 až 12. Predný tlak 7 mm zaručuje, že hodnota uvoľnenia zostane konštantná a presná aj pri vychýlení lyží.

Pokiaľ ide o jednoduchosť používania, Ridge patrí do vlastnej ligy, o čom svedčí množstvo ďalších detailov a funkcií: Patentovaná brzda bola vyvinutá tak, aby sa nikdy omylom nezapla. Brzdy sa v režime stúpania zatiahnu pri prvom kroku do viazania a v režime zjazdu sa aktivujú automaticky. Excenter na špičke a obe výšky stúpačiek sú navrhnuté tak, aby boli ľahko prístupné pomocou lyžiarskych palíc. Druhá úroveň stúpačiek sa automaticky presunie do polohy hneď po sklopení prvej, čo ešte viac uľahčuje prístup k nej. Viazanie Ridge možno v tvrdých a zľadovatených podmienkach používať s lyžiarskymi račňami. Aj tu vývojári zapracovali na zvýšení komfortu. Nové lyžiarske mačky s takzvaným "Quick-in Achse" sa dajú bez námahy namontovať tak z boku, ako aj priamo zhora. Najmä v náročnom teréne funguje montážzvrchu rýchlejšie aj jednoduchšie.

Rovnako ako všetky skialpinistické viazania DYNAFIT, aj Ridge bol vyvinutý v Nemecku a vyrába sa v Európe.

Ridge - pripravené na štart."

49571 0909

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Farba
Čierna

Konkrétne Odkazy

Dynafit Ridge Black...

467,46 € 549,95 €