• -15%
  • -15%

Dynafit Alpine 15l Storm Blue

118,96 €
139,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Dynafit Alpine 15l 49020 8071 Storm Blue

Univerzálna bežecká vesta vhodná na stredné až dlhé vzdialenosti.

Veľkosť: XL
  • XL
skladom

Batoh Dynafit Alpine 15l 49020 8071 Storm Blue

Univerzálna bežecká vesta vhodná na stredné až dlhé vzdialenosti.

Všestranná bežecká vesta s inteligentným usporiadaním vreciek na rýchly a jednoduchý prístup k jedlu a pitiu bez nutnosti vyzliekania vesty počas tréningu alebo pretekov. Použitý strečový materiál a systém nastavenia veľkosti umožňuje dokonale prispôsobiť objem obsahu vesty.
"Pojme všetko, čo potrebujete na trailový beh". Vyniká predovšetkým pôsobivými inteligentnými konštrukčnými prvkami a dokonalým prispôsobením.
Ľahká, všestranná bežecká vesta Alpine 15 vám padne ako druhá koža a ponúka dostatok priestoru pre vaše vybavenie. Má dômyselné usporiadanie priehradiek, takže si v nej ľahko udržíte poriadok. Hlavná priehradka na chrbte je ďalej rozdelená na dve prekrývajúce sa priehradky. Priehradka bližšie k chrbtu je prístupná cez horný zips na zadnej strane krku a tiež zo spodného zipsu. Druhá priehradka má tiež spodný zips. Vďaka tomu sa vesta ľahko balí a všetky veci sú pri behu vždy dosiahnuteľné jednou rukou. Okrem toho má vesta Alpine 15 na prednej, bočných a zadnej strane viacero strečových vreciek na uloženie drobných predmetov a má aj odnímateľné vodotesné vrecko na smartfón a píšťalku pre prípad núdze.

Vývojári venovali osobitnú pozornosť strihu, ktorý zabraňuje nepríjemnému kolísaniu vesty zo strany na stranu a zabezpečuje vynikajúcu stabilitu aj pri rýchlych technických zjazdoch. V prípade, že ste na výlete s menším množstvom vybavenia, zadný priestor sa dá stlačiť pomocou dvoch háčikov, takže všetko zostane kompaktné a vesta sa stále pohodlne prispôsobí vášmu chrbtu. Strih vesty si tiež môžete prispôsobiť veľkosti a tvaru tela pomocou dvoch strečových uzáverov a systému bočného nastavenia. Vesta je k dispozícii v troch veľkostiach: XS/S, M/L, XL.

Ďalšou špeciálnou vlastnosťou bežeckej vesty Ultra 15 je upevnenie na palice. Na tento účel máte na výber z troch rôznych možností: predné vertikálne, zadné vertikálne alebo zadné horizontálne ako "V" uchytenie palíc. Súčasťou vesty sú aj dve 500 ml mäkké fľaše so širokým hrdlom na rýchle doplnenie tekutín. Do vesty je možné vložiť aj hydratačný vak. Vesta má aj reflexné prvky pre bezpečnosť za zníženej viditeľnosti.

Bežecká vesta Ultra 15 - "Všestranná vesta vhodná na stredné a dlhšie vzdialenosti".

Vlastnosti:

Hmotnosť: 250 g

Materiál:

- Stretch Warp Knit Nylon

- 3D Monofilament Mesh

Vybavenie

Vrátane dvoch 500 ml mäkkých fliaš
Strečové vrecká
Polohovateľná fixácia tyče
Bočné nastavenie
Odnímateľné vodotesné vrecko
Reflexné detaily
Výškovo nastaviteľný hrudný popruh
Bezpečnostná píšťalka
Kompatibilný s hydratačným rezervoárom
Kompresia
Ľahko prístupné vrecká

49020 8071

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Beh
Outdoor
Turistika
Farba
Tmavá modrá
Čierna
Objem batohu
13 - 23 L

Konkrétne Odkazy

upc
50999

Dynafit Alpine 15l Storm Blue

118,96 € 139,95 €