• -15%
  • -15%

Dynafit Alpine 12l Frost/Petrol

84,96 €
99,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Dynafit Alpine 12l 48264 5086 Frost/Petrol

Šikovný univerzálny model na dlhé a náročné trailové behy.

Veľkosť: M
  • M
  • L
skladom

Batoh Dynafit Alpine 12l 48264 5086 Frost/Petrol

Šikovný univerzálny model na dlhé a náročné trailové behy.

Vďaka najrôznejším úložným priestorom a inteligentným funkciám je batoh Alpine 12 Unisex praktickým všestranným pomocníkom na beh na dlhé vzdialenosti.

Dostanete všetko na náročné behy: Batoh Alpine 12 s objemom 12 litrov je novou generáciou obľúbeného a najpredávanejšieho batohu DYNAFIT Enduro 12. Jeho inteligentne navrhnutá konštrukcia a premyslené detaily nadchnú motivovaných trailových bežcov. Napriek nízkej hmotnosti ponúka veľa pohodlia na ďalšie kilometre a počas behu takmer nebudete vedieť, že ju máte na sebe. Nič sa v ňom nekýve, neškrtí ani nešmýka - Všetku výbavu si môžete uložiť a mať ju vždy na dosah.

Strečový hlavný priestor dokonale objíme vaše telo a váš bežecký štýl. Dobre sa hodí na prenášanie výmeny oblečenia, bundy chrániacej pred nepriaznivým počasím alebo hydratačného zásobníka. Vo vnútri nájdete osvedčené vodotesné vrecko, ktoré chráni váš smartfón pred vlhkosťou. Zvonku máte štyri strečové vrecká s priestorom pre vaše fľaše (2x 500 ml, 2x 250 ml), aby ste mohli zostať dobre hydratovaní. Okrem toho je tu ďalšie, odnímateľné vrecko na smartfón, aby ste nemuseli hľadať v batohu, keď sa vám naskytne dokonalá snímka.
V zadnej časti batohu sa nachádzajú dva ďalšie držiaky na fľaše a vrecko na zips na cennosti alebo iné drobné potreby. Vaše palice môžete pripevniť buď na boky, alebo na zadnú časť batohu, keď ich práve nepotrebujete. Batoh Alpine 12 je doplnený o núdzovú píšťalku a reflexné logo pre lepšiu viditeľnosť za súmraku alebo v zlých poveternostných podmienkach.

Vlastnosti:

Hmotnosť: 281 g

Materiál:

- Elastic Airmesh

- Ripstop 40D

Vybavenie

Reflexná potlač
Upevnenie rýchlostnej tyče
Upevnenie tyče
Píšťalka
Kompatibilný s pitným systémom
Vrecko na mäkkú fľašu
Vrecká na gél
Vrecko na zips
Upevnenie fľaše SpeedBottle
Vodotesné vrecko

48264 5086

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Beh
Outdoor
Turistika
Farba
Svetlá modrá
Tmavá modrá
Objem batohu
0 - 12 L

Konkrétne Odkazy

upc
44064

Dynafit Alpine 12l...

84,96 € 99,95 €