• -8%
  • -8%

Brynje Arctic Baclava Black

36,75 €
39,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Kukla Brynje Arctic Baclava 10407000 Black

Klasická voľba pre expedície v chladnom podnebí! Túto kuklu vrelo odporúčame outdoorovým nadšencom všetkých vekových kategórií.

skladom

Kukla Brynje Arctic Baclava 10407000 Black

Klasická voľba pre expedície v chladnom podnebí! Túto kuklu vrelo odporúčame outdoorovým nadšencom všetkých vekových kategórií. Noste ho pod kapucňou škrupinovej bundy počas veterných dní alebo aby ste sa počas chladných nocí zahriali v spacáku. Ideálny, ak ste citliví na vlnu: podšívka zo sieťoviny bez svrbenia je mäkká, teplá a príjemná vedľa pokožky.

Kolekciu Arctic tvorí inovatívne outdoorové funkčné oblečenie. Dvojvrstvové oblečenie v tejto kolekcii má vnútornú stranu zo sieťoviny Super Thermo a vonkajšiu stranu z vysokokvalitnej izolačnej vlny Merino. Vďaka tejto kombinácii sieťoviny a vlny majú odevy pôsobivý pomer tepla a hmotnosti.

Vnútorná vrstva zostáva suchá vďaka malému počtu kontaktných bodov s pokožkou a sieťovina prakticky neabsorbuje vlhkosť. Bunky v sieťovine zachytávajú teplý vzduch, čo je tajomstvom jej vynikajúcich izolačných vlastností. Počas vysokej fyzickej aktivity sa výpary potu odvádzajú od tela k vonkajšej vlne, ktorá absorbuje a ďalej odparuje vlhkosť a vytvára izolačnú vrstvu nad bunkami sieťoviny. Žiadna iná základná vrstva nedosahuje tento efekt v jedinom výrobku.

Základné vrstvy Arctic, ktoré nosí nórska armáda a tímy polárnych expedícií, vás udržia v teple a suchu aj v tých najnáročnejších podmienkach. Kolekcia Arctic Double bola ocenená cenou za inováciu nórskeho textilného priemyslu a často získava najvyššie skóre v porovnávacích testoch značiek.

Veľkosť: UNI Size  


 Vlastnosti produktu:

- Mäkké a pohodlné pri pokožke
- Bez svrbenia
- Dvojvrstvová technológia Brynje of Norway - bezkonkurenčný odvod vlhkosti a izolačný výkon pri extrémne nízkych teplotách
- Všestranný: možno ho nosiť v kapucni škrupinovej bundy alebo ako nákrčník. Skvelé aj na chladné noci v spacáku namiesto čiapky, ktorá spadne a zmizne v tme...
- Ľahká
- Priedušná
- Neprekrývajúce sa ploché švy
- Odolná
- Možno prať v práčke a opravovať

Technická špecifikácia:

Materiálové zloženie:
- Vnútorná podšívka: 100% polypropylénová sieťovina
- Vonkajšia vrstva: Materiál: 80% Merino vlna a 20% polyamid
Hmotnosť materiálu:
- Vnútorná podšívka, sieťovina: 140 g/m2
- Vonkajšia vrstva, Merino vlna: 220 g/m2
Hmotnosť výrobku: 80 g
Priemer vlákna Merino: 20,5 mikrónu (jemné stredné)

10407000

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Farba
Čierna

Konkrétne Odkazy

Brynje Arctic Baclava Black

36,75 € 39,95 €