• -25%
  • -25%

Salewa Wildfire Edge Gtx M Dark Denim/Black

142,46 €
189,95 €
S DPH

Obuv Salewa Wildfire Edge Gtx M 61375 8669 Dark Denim/Black

Pánska odolná nepremokavá a priedušná topánka GORE-TEX® tech approach s nastavením Switchfit a podrážkou Pomoca pre lezecký výkon a pohodlie pri turistike.

Veľkosť Obuvi: UK 9.5
  • UK 8
  • UK 9
  • UK 9.5
  • UK 10
  • UK 10.5
Produkt je dostupný s inými parametrami

Obuv Salewa Wildfire Edge Gtx M 61375 8669 Dark Denim/Black

Pánska odolná nepremokavá a priedušná topánka GORE-TEX® tech approach s nastavením Switchfit a podrážkou Pomoca pre lezecký výkon a pohodlie pri turistike.

Prispôsobivosť na túry a výstupy
Wildfire Edge je technická obuv, ktorá sa dá prispôsobiť z turistického režimu na lezecký. Systém Salewa Switchfit, navrhnutý spolu s horskými vodcami a profesionálnymi horolezcami v Dolomitoch, je rovnako jednoduchý ako inteligentný. Jednoducho zašnurujte šnúrku a utiahnite prídavné očko, aby ste prispôsobili strih. Týmto spôsobom vytiahnete nohu dopredu, stlačíte prsty podobne ako pri lezeckej obuvi pre lepšie hranenie a mazanie a väčšiu bezpečnosť v technickom teréne. Ak chcete previesť späť do režimu turistickej obuvi, povoľte šnúrky pre priestrannejšiu špičku a väčšie pohodlie pri turistike.

GORE-TEX® Extended Comfort
Vnútri zvršku zo semišovej kože a mikrovlákna s vysokou odolnosťou proti oderu sa nachádza tenká, extrémne priedušná membrána GORE-TEX® Extended Comfort, ktorá poskytuje maximálne pohodlie v rôznych klimatických pásmach a ochranu pred vlhkým počasím. Udrží vaše nohy v suchu, pričom stále umožňuje únik pár vlhkosti.

Precíznosť pri lezení
Na ďalšie zvýšenie presnosti lezenia obsahuje stielka modelu Wildfire Edge dodatočnú tuhú dosku Edging Plate priamo pod lezeckou zónou v prednej časti chodidla, ktorá zabezpečuje dodatočnú smerovú tuhosť, zatiaľ čo zvyšok stielky zostáva pružný, aby zabezpečil dobré pohodlie a prirodzený valivý pohyb.

Lepkavé trenie
Podrážka Pomoca Speed MTN je vyrobená z lepivej gumovej zmesi pre vysoké trenie na hladkej skale a doskách. Podrážka je navrhnutá so špeciálnymi výstupkami pre lepšiu trakciu v blate a mäkkom teréne. Bola preskúmaná tak, aby poskytovala účinnú priľnavosť v mokrých aj suchých podmienkach.

Alpine Fit
Na zvýšenie torznej stability chráni a obopína chodidlo škrupina Exa Shell, ktorá zabraňuje vnútornému skĺznutiu. Systém 3F obopína chodidlo, čím zaručuje dobré prispôsobenie, poskytuje oporu a umožňuje flexibilitu. Climbing Lacing sa rozširuje až po špičku pre presnejšie prispôsobenie a lepšie nastavenie. K dispozícii je stielka Multi Fit Footbed Plus (MFF+) s vymeniteľnými vrstvami, takže ju môžete presne prispôsobiť tvaru svojho chodidla, čo podporuje našu ochrannú známku Alpine Fit a 100 % záruku bez pľuzgierov.

Vysoko výkonná, prispôsobivá topánka na scrambling a technické prístupy.

Vlastnosti:

Hmotnosť jednej topánky: 437 g
Drop: 11 mm (výška päty 30 mm / výška špičky 19 mm)
Šnúrky: Ploché šnúrky
Materiál:
Horná časť:
- 1,6 mm velurová useň
- Exa Shell Over Injected 3D Cage
- Mikrovlákno
- Systém 3F s kevlarovými káblami

Podšívka:
- Gore-Tex® Extended Comfort

MEDZIPODŠVIA:
- EVA

Podrážka:
- Pomoca Speed Mtn

Stielka:
- MFF+
3F
Climbing Lacing
MFF+
Exa Shell
Gore-Tex
Anti-rock heel cup
Stretch gaiter
POMOCA® S Path
Switchfit Technology
Pomoca Outsole

61375 8669

Dátový list

Pohlavie
Pánske
Druh aktivity
Horolezectvo
Outdoor
Turistika
Farba
Tmavá modrá
Čierna

Konkrétne Odkazy

Salewa Wildfire Edge Gtx M...

142,46 € 189,95 €