• -12,95 €
  • - 12,95 €
Batoh SALEWA Randonnee 30 BP 0900 black-orange

Salewa Randonnee 30 W Black

147,00 €
159,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Salewa Randonnee 30 W 1251 0900 Black

Všestranný, technický hybridný dámsky 30-litrový zimný horolezecký/lyžiarsky batoh s nosným systémom Dry Back Contact, ktorý udrží váš chrbát suchý.

skladom

Batoh Salewa Randonnee 30 W 1251 0900 Black

Všestranný, technický hybridný dámsky 30-litrový zimný horolezecký/lyžiarsky batoh s nosným systémom Dry Back Contact, ktorý udrží váš chrbát suchý.

Randonnée je všestranný batoh určený na zimné výstupy a alpské traverzy. Zimné horolezectvo je vzrušujúce a krásne, ale pri výstupoch na dlhé stúpania alebo pri lezení s batohom sa telo potí, pretože sa snaží znížiť svoju teplotu. To môže spôsobiť, že chrbát a ramená sú nasiaknuté potom a hrozí riziko prechladnutia, najmä ak teplota klesne alebo sa pri istení alebo zostupe zdvihne vietor. Náš nosný systém Contact Flow Fit poskytuje prelomové riešenie tohto problému. Umožňuje vyšší odvod potu na cm² ako bežné konštrukcie a po 15 minútach znižuje teplotu v centrálnej oblasti chrbta o 1,6 °C. Je to možné vďaka zmenšeniu kontaktnej plochy s telom a zabudovanému mikroventilačnému systému s 3D vzduchovými kanálikmi, ktorý umožňuje väčší prietok vzduchu k chrbtu. Nosný systém a geometria ramenných popruhov sú tiež prispôsobené tak, aby sedeli konkrétne ženám. Výsledkom je suchý chrbát pre dlhšie pohodlie počas dlhých dní v horách. Model Randonnée obsahuje aj ďalšie inteligentné riešenia, ktoré z neho robia dokonalý zimný batoh. Jeho robustná tkanina ROBIC® je špeciálny vysokopevnostný nylon, ktorý je o 60 % odolnejší proti roztrhnutiu ako bežné nylonové tkaniny na batohy a odolá takmer všetkému, od skál až po mačky a ľadové nástroje. Osvedčený systém delených ramenných popruhov umožňuje väčšiu pohyblivosť rúk ako bežné batohy, čo je kľúčová vlastnosť pri dlhých výstupoch s lyžami a lyžami alebo pri pohyboch nad hlavou pri lezení. Tento batoh je vybavený funkčnými detailmi, ako je upevnenie lana, upevnenie ľadovej sekery a viacero možností upevnenia lyží (paralelne aj diagonálne), ktoré umožňujú rýchle upevnenie bez nutnosti batoh vyzliekať. K dispozícii je fleecom vystlané vrecko na okuliare, ktoré zabraňuje ich poškriabaniu, samostatné bočné vrecko na mokré lyže a špecifická priehradka na lopatu a sondu.

Vlastnosti:

Veľkosť: 53 x 26 x 20 cm

Objem: 30 l

Hmotnosť: 940 g

Dĺžka chrbta: 38-45 cm

Materiál: Robic 210D Nylon Ripstop, Robic® fabric

Vrecko na cennosti

Hrudný popruh

Odnímateľný držiak na prilbu

Držiak na kľúče

Delený ramenný popruh

Delený bedrový pás

Podložky EVA s 3D ventilačným kanálom

Čelné upevnenie lyží

Bočné vedenie hadičiek pre hydratačný systém

Ľahko prístupná predná priehradka

Bočné kompresné popruhy

Bočné vrecká

Vrecko na bedrovom páse

Puzdro na ľadové sekery

Priehradka na lopatu a sondu

Vnútorné vrecko na cennosti

Zapínanie na lano

Sieťka na prilbu

Upevnenie snowboardu

Kompatibilný s držiakom na fľašu Salewa

Upevnenie na snežnice

Paralelné upevnenie lyží

Výstup na hydratačný systém

ISB Board

1251 0900

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Lyžovanie
Skialpinizmus
Turistika
Farba
Čierna
Objem batohu
24 - 34 L

Konkrétne Odkazy

Salewa Randonnee 30 W Black

147,00 € 159,95 €