• -8%
  • -8%

Salewa Winter Mate 28 W Tawny Port

110,35 €
119,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Batoh Salewa Winter Mate 28 W 1298 1645 Tawny Port

Dámsky 28-litrový batoh na skialpinizmus a snežnice so špeciálnym dámskym strihom a možnosťami upevnenia v zimnom období.

Skladom

Batoh Salewa Winter Mate 28 W 1298 1645 Tawny Port

Dámsky 28-litrový batoh na skialpinizmus a snežnice so špeciálnym dámskym strihom a možnosťami upevnenia v zimnom období.

Dolomity, "najkrajšie pohorie na svete", ponúkajú v zimných mesiacoch spletitú sieť vrcholov, otvorených stien a zasnežených údolí.

Náš dámsky batoh Winter Mate ponúka objem 28 litrov, čo je ideálna kapacita na skialpinistické, splitboardové a snoubordové výlety, pri ktorých nechcete byť preťažení. Náš patentovaný ľahký, priedušný nosný systém Dry Back Contact je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil ženskej anatómii, a má 3D vzduchové kanáliky v chrbtovom paneli EVA, ktoré pracujú na udržaní chladu a znižujú potenie pre väčšie pohodlie počas zimných dní, najmä keď tvrdo pracujete. Jej zimná špecifikácia zahŕňa prvky, ako sú: paralelné upevnenie lyží, upevnenie sekier do ľadu, snowboardu a snežníc, lavínové bezpečnostné vrecko na rýchly prístup k lopatke a sonde, zips po celej dĺžke na rýchly prístup k celému obsahu a špeciálne pracky, ktoré sa ľahko ovládajú aj v rukaviciach. Okrem toho je tu bezpečné vrecko na cennosti s držiakom na kľúče
    
Batoh Winter Mate je vyrobený z robustného, dvojito odolného 420-denného polyesteru a 750-denného polyesteru s vodoodpudivou vrstvou bez PFC, ktorá spôsobuje, že voda sa zráža a steká z vonkajšieho povrchu a udržiava obsah batohu v suchu. Okrem toho je tento výrobok Salewa Committed vyrobený v súlade s prísne auditovanými normami sociálnej zodpovednosti a spravodlivých pracovných podmienok.

Ideálny batoh na aktívne používanie v zimných horách.

Vlastnosti:

Hmotnosť: 940 g

Veľkosť: 55x25x19 cm

Dĺžka chrbta: 38-45 cm

Objem: 28 l

Materiál: 420D Polyester Double Ripstop, 750D Polyester

Vodoodpudivý zips

Vrecko na hodnoty

Držiak na kľúče

Popruhy na kontrolu zaťaženia

Priehradka na lavínové vybavenie

Vankúšiky EVA s 3D ventilačným kanálom

Bočné kompresné popruhy

Trojcestný zips

Zapínanie na ľadové palice/holy

Pracky vhodné pre rukavice

Odnímateľné popruhy na upevnenie snowboardu a snežníc

Otvor na zips po celej dĺžke

Paralelné upevnenie lyží

ISB Board

1298 1645

Dátový list

Pohlavie
Dámske
Druh aktivity
Skialpinizmus
Farba
Červená
Objem batohu
24 - 34 L

Konkrétne Odkazy

Salewa Winter Mate 28 W...

110,35 € 119,95 €