Leki Houte Route
Leki Houte Route
Leki Houte Route

Palice Leki Houte Route

79,00 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Nezničiteľné palice z odolného hliníka s mäkkým držadlom a systémom Speed ​​Lock2. Haute Route ponúkajú oproti predchádzajúcemu modelu pár zmien. Jednou z nich je aretačný systém Speed ​​Lock 2, ktorý je o 30% menší a o 25% ľahší ako Speed ​​Lock a poskytuje tiež viac opory. Palice disponujú ergonomickými mäkkými držadlami Aergon Soft s veľmi pohodlnými neoprénovými pútkami s fleecovou vložkou.

skladom

Špecifikácia:

Aluminium (tvrdosť HTS 6,5). Palice sú vyrobené za použitia legovanej zliatiny hliníka 7075, ktorý sa využíva v leteckom priemysle. Vďaka špeciálnemu vytvrzovaciemu procesu je materiál vysoko pevný.

Nastavovací systém:

Speed Lock 2: Ľahko uchopiteľný bezpečnostnú skrutku s indikátorom +/- umožňujúci extrarychlé nastavenie a zaistenie; palice bez problému nastavíte ako rukavice, tak i pri daždi, snehu či námraze a je možné kedykoľvek dodatočne nastaviť prídržnú silu. Oproti aretačnému systému Speed ​​Lock má nižšiu hmotnosť, rozmery a je pevnejšia.

Grip:

Aergon (Soft) + Thermo Long. Rukoväte Aergonse vyznačujú bezhrannou vonkajšou časťou zaisťujúce pohodlné prechytenie a vďaka technológii Biotec 2 s mikropriehlbinami sú veľmi ľahké. Soft je mäkká zmes podobná kaučuku s dobrou priľnavosťou zaručujúcou skvelý úchop. Thermo je penová zmes s veľmi nízkou hmotnosťou, ktorá pohlcuje pot, poskytuje tepelnú izoláciu a absorbuje nárazy. Predĺžený tvar.

Pútko:

LSS (Lock Security Strap) neoprene - bezpečnostné neoprénové pútko s vložkou z fleecu so zaistením. 60% guma, 40% nylon

Hrot:

Flex Tip (Long) - vhodný pre takmer všetky terény

Možnosť jednoduchej výmeny tanierikov bez použitia akéhokoľvek nástroja, v cene Big Mountain pre prachový sneh

Dĺžka: 110 - 150 cm (plynule nastaviteľné)

Hmotnosť: 295 g / kus

Priemer trubky: 18 | 16 mm

Konkrétne Odkazy

Palice Leki Houte Route

79,00 €