Ponožky BRIDGEDALE Hike MW MC Boot (blue) Dámske

Ponožky BRIDGEDALE Hike MW MC Boot (blue) Dámske

22,90 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Ponožky BRIDGEDALE Hike MW MC Boot (blue) Dámske

s voľnejším komínom, vysokým tepelným komfortom. Merino vlna s vláknom Coolmax® odvedú od pokožky každú kvapku potu a jemný úplet s voľnejším komínom dohliadnu na vaše pohodlie pri celom dni na nohách. Y heel konštrukcia zariadi, že ponožky sa na nohe ani nepohnú - takže zabudnite na opuchy a otlaky. 

Ponožky: vyber veľkosť
  • 35-37
  • 38-40
  • vyber veľkosť
  • 41-43
skladom

Ponožky BRIDGEDALE Hike MW MC Boot (blue) Dámske

Dámske trekové ponožky Hike Midweight Merino Comfort Boot Women 'od renomovaného britského výrobcu Bridgedale sú perfektnou voľbou na zdolávanie vrcholkov hôr. Vďaka použitým materiálom a unikátnym technológiám sú ponožky vhodné pre jednodňové i viacdňové treky v akomkoľvek ročnom období. Výrobca svoje produkty necháva testovať priamo v teréne a zaručuje tak najvyššiu kvalitu materiálu a spracovania. Výška ponožiek Boot je vhodná pre členkovú turistickú obuv.

Bridgedale pri výrobe ponožiek použil technológiu Merino Comfort Fusion Technology, ktorá kombinuje Merino vlnu a funkčné materiály. Vďaka tomu sú ponožky veľmi pohodlné, odolné a rýchloschnúci. Rebrovanie a elastická manžeta zaistí perfektné padnutie počas vašich ciest, voľnejší strih naopak poskytuje väčšiu slobodu a neškrtí. Ponožky ďalej disponujú zónami s polstrovaním, ktoré zaistia dostatočné pohodlie a extra podporu počas vašich výletov, 3D tvarovanou pätou a elastickú klenbou a plochým švom cez prsty, ktorý minimalizuje odery.

Zmes materiálov obsahuje pružnú lycru, ktorá bola spoločne s ostatnými materiálmi tvarovaná pomocou technológie Thermo Fit. Tá zaistí, že ponožky nestratí svoj tvar ani po opakovanom praní. Výrobca poskytuje doživotnú záruku na výrobné a materiálové chyby ponožiek.

7106275W436

Konkrétne Odkazy

Ponožky BRIDGEDALE Hike MW...

22,90 €