• -25%
  • -25%
Obuv Inov-8 Trailroc 270

Obuv Inov-8 Trailroc 270

108,00 €
144,00 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Obuv Inov-8 Trailroc 270

Legenda sa vracia, v plnej sile. TRAILROC bol fenomén, ktorý zmenil vnímanie trailovej topánky a druhá generácia nadväzuje na jeho éru.

veľkosť obuvi INOV-8: 28.5 CM / 9.5 UK / 44 EU
  • 28.5 CM / 9.5 UK / 44 EU
Skladom

Obuv Inov-8 Trailroc 270

Z prvej generácie podošvy TRAILROC sme viazla dizajn, konštrukciu a rozmiestnenie štupľov a spojili sme ju plochou platformou podošvy RACE ULTRA. Tri rôzne tvrdé zmesi podošvy (TriC), výška štupľov 4mm, V pätovej časti efektívnejšie rozkladá došlapové energiu u Patara (terradapter), V prednej časti umožňuje efektívne vedenie odrazu (metaflex), Ostré obvodové hrany navyšujú grip na podmáčaných traverzových cestách. Medzi podošvou aa medzipodrážok je vložená nová polymérová výstuha meta-plate, Ktorá jednak ochraňuje chodidlá proti prerazeniu, od strednej časti kopíruje tvar a pohyb plantárnej fascie, a za odrazovú hranou je opäť spojená. Celkovo funguje ako flexibilný rockplate, ktorý významne ochraňuje chodidlá pred prerazením podošvy / medzipodošvy.
Parametre medzipodrážky sú päta 10mm, špička 6mm, drop 4mm, medzipodošva PowerFlow + ponúka v pätovej časti o cca 10% vyššiu mieru tlmenia, Predná časť je naopak tvrdšia pre účinné a presné vedenie odrazu.
Zvršok je tvarovaný na stredne širokom kopyte (Medium), oproti vyššiu verziu je parádne priedušný s lemom okolo celého obvodu, špička je trojito vystužená. Stredná časť zvršku obsahuje trojitý sendvič ľahkých a pevných materiálov, ktoré sú spojené so šnurovaním. Vo výsledku topánka pohodlne a citlivo drží na priehlavku a priečna klenba má v prirodzený priestor k pohybu, je potrebné len dobre vyskúšať správnu šírku.
Výborná, hravá, vnímavá topánka na rýchlejší, technickejší a kratšie behy na rôznom prírodnom povrchu, ktorá dokáže dobre ochrániť chodidla.

000627-BKRD-M-01

Konkrétne Odkazy

Obuv Inov-8 Trailroc 270

108,00 € 144,00 €