• -25%
  • -25%
Obuv Inov-8 Trailroc 285

Obuv Inov-8 Trailroc 285

115,50 €
154,00 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Obuv Inov-8 Trailroc 285

Legenda sa vracia, v plnej sile. TRAILROC bol fenomén, ktorý zmenil vnímanie trailovej topánky a druhá generácia nadväzuje na jeho éru. Z prvej generácie podošvy TRAILROC sme vzali dizajn, konštrukciu a rozmiestnenie štupľov a spojili sme ju plochou platformou podošvy RACE ULTRA.

veľkosť obuvi INOV-8: 24 CM / 5 UK / 38 EU
  • 24 CM / 5 UK / 38 EU
Skladom

Obuv Inov-8 Trailroc 285

Tri rôzne tvrdé zmesi podošvy (trice), výška štupľov 4mm, V pätovej časti efektívnejšie rozkladá došlapové energiu u Patara (terradapter), V prednej časti umožňuje efektívne vedenie odrazu (metaflex), Ostré obvodové hrany navyšujú grip na podmáčaných traverzových cestách. Medzi podošvou aa medzipodrážok je vložená nová polymérová výstuha meta-plate, Ktorá jednak ochraňuje chodidlá proti prerazeniu, od strednej časti kopíruje tvar a pohyb plantárnej fascie, a za odrazovú hranou je opäť spojená. Celkovo funguje ako flexibilný rockplate, ktorý významne ochraňuje chodidlá pred prerazením podošvy / medzipodošvy.
Parametre medzipodrážky sú päta 16mm, špička 8mm, drop 8mm, medzipodošva PowerFlow + ponúka v pätovej časti o cca 10% vyššiu mieru tlmenia, Predná časť je naopak tvrdšia pre účinné a presné vedenie odrazu.
Zvršok je tvarovaný na stredne širokom kopyte (meduim), Je parádne priedušný s lemom okolo celého obvodu, špička s výrazným termoplastovým "okopeme" ochráni prsty pred nakopnutím Sutra a kolov. Stredná časť zvršku obsahuje trojitý sendvič ľahkých a pevných materiálov (metcradle +), Ktoré sú spojené so šnurovaním. Vo výsledku topánka pohodlne a citlivo drží na priehlavku, priečna klenba má v prirodzený priestor k pohybu, je potrebné len dobre vyskúšať správnu šírku. Externé plastový opätok (EHC) Duplikuje stabilizáciu päty vnútri topánky, v kombinácii s mäkkým vnútorným opätkom, je citlivý k tlaku na achilovky.
Pohodlná, ale stále vnímavá topánka na dlhé behy na rôznom prírodnom povrchu, ktorá dokáže dobre ochrániť chodidla.

000630-RDCO-M-01

Konkrétne Odkazy

Obuv Inov-8 Trailroc 285

115,50 € 154,00 €