• Vypredané
NUTREND Unisport 500 ml mixfruit

NUTREND Unisport 500 ml mixfruit

11,90 €
S DPH

Premýšľate, ako najlepšie podporiť svoj športový výkon? Nielen pravidelný a efektívny tréning vedie k zlepšeniu vašich výsledkov, dôležité je tiež myslieť na pravidelný prísun tekutín a doplnenie potrebných minerálov, ktoré unavený organizmus potrebuje. 

Vypredané

Iontový nápoj Nutrend Unisport v sebe spája oboje. Ide o mierne mineralizovaný hypotonický športový nápoj, ktorý patrí medzi najpredávanejšie tekuté koncentráty. Z iontového nápoja Nutrend Unisport 500 ml môžete pripraviť až 35 litrov obľúbeného drinku a v ponuke je veľa lahodných príchutí. Vďaka ióntovému nápoju Nutrend Unisport dokážete udržať vysoký výkon po dlhšiu dobu, čo sa odrazí na vašich športových výsledkoch.

Odporúčané dávkovanie:
10 ml koncentrátu rozmiešajte v 600 až 700 ml vody. Použite maximálne 50 ml koncentrátu za deň. Na prípravu nepoužívajte minerálne vody z dôvodu narušenia osmolality nápoja a minerálnej rovnováhy.

Použitie iontového nápoja UNISPORT:
Na presnú prípravu nápoja použite priloženú odmerku. Hotový nápoj nikdy neskladujte dlhšie ako 24 hodín. Po otvorení uchovávajte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 3 mesiacov.

20999

Konkrétne Odkazy

NUTREND Unisport 500 ml...

11,90 €