NUTREND Isodrinx 420g pomaranč

NUTREND Isodrinx 420g pomaranč

9,70 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

NUTREND Isodrinx 420g pomaranč

Správne zvolený pitný režim dodá vášmu organizmu nielen tekutiny, ale aj energiu a potrebné minerály.

skladom

NUTREND Isodrinx 420g pomaranč

Správne zvolený pitný režim dodá vášmu organizmu nielen tekutiny, ale aj energiu a potrebné minerály. Nutrend Isodrinx s pomarančovou príchuťou je ten pravý nápoj na doplnenie všetkých potrebných látok. Tento izotonický nápoj v sypkej forme je vhodný pri aktivitách s vysokou intenzitou a relatívne krátkou dobou trvania. Vďaka vysokému obsahu rýchlo vstrebateľných sacharidov a sodíka je Isodrinx dokonalý zdroj tekutín s optimálnym množstvom minerálov a vitamínov.

Izotonický nápoj má osmotický tlak rovnaký ako telesné tekutiny. Vzhľadom k tomu, že ľudský pot má nižšiu osmolalitu ako telesné tekutiny, je potrebné dbať na cielené a riadené dávkovanie. Obsah minerálov v pote je nepriamo úmerný teplote okolitého prostredia (so stúpajúcou teplotou klesá koncentrácia minerálov v pote), preto je potrebné pri teplotách nad 25 °C zvýšiť množstvo vody použitej na prípravu ISODRINXU o 10 až 20 %. Pri neúmerne zvýšenej konzumácii izotonických nápojov môže dôjsť k väčšiemu príjmu elektrolytov než je ich výdaj, a teda k vyššiemu príjmu než je aktuálna potreba. Dôjde tak k zahusteniu ich koncentrácie v extracelulárnych tekutinách a k narušeniu osmotickej rovnováhy medzi extracelulárnou tekutinou a bunkami.

Zloženie:
Sacharóza, glukóza, maltodextrín, regulátor kyslosti kyselina citrónová, aróma, citrónan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyslosti kyselina jablčná, glukonát vápenatý, glukonát draselný, protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý, multivitamínový premix (vitamíny C, B3, E, B5, B6, B2, B1, kyselina listová, biotín, B12), protihrudkujúca látka oxid kremičitý, citronan horečnatý, sladidlá sukralóza a acesulfam K, farvivo beta karoten.

6223

Konkrétne Odkazy

NUTREND Isodrinx 420g pomaranč

9,70 €