NUTREND

NUTREND Carbosnack 50 g cucoriedka (sacok)

1,25 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Rýchla energia vo forme gélu. Úplne inovovaný Nutrend CARBOSNACK ponúka oveľa viac energie než pôvodná receptúra. Gélové produkty majú uplatnenie pri náročnej športovej aktivite s vysokou tepovou frekvenciou, kedy telo nie je schopné prijímať pevnú stravu.

skladom

 Kombinácia dvoch typov sacharidov vo vyváženom pomere spolu s látkami, ako sú beta-alanín, cholín a vitamín B3, spoločne prispievajú k zníženiu únavy a podpore energetického metabolizmu.

CARBOSNACK je to energetický gel, ktorý obsahuje zmes jednoduchého cukru glukózy (čiže hroznového cukru) a štiepených škrobov z kukurice - tzv. Maltodextrínov. Tieto cukry vyžadujú minimálne spracovanie v tráviacom trakte (glukóza žiadne) a sú rýchlo vstrebané do krvi. Vďaka tomu, že nejde len o čistú glukózu, je eliminované riziko črevných ťažkostí, ku ktorým dochádza práve pri zvýšenej konzumácii výrobkov, obsahujúcich iba čistú glukózu!

Ďalšou veľkou prednosťou Carbosnack je práve jeho pologel štruktúra, ktorá zabezpečuje optimálnu vstrebateľnosť a maximálne rýchle dodanie energie. CARBOSNACK je obohatený dvoma funkčnými aminokyselinami taurínom a glycínom. Taurín pozitívne ovplyvňuje činnosť mozgu v situáciach energetického vyčerpania a nervosvalový prenos. Glycín je aminokyselina podieľajúca sa na produkcii energie, pretože slúži k produkcii kreatínu v organizme.

12220

Konkrétne Odkazy

NUTREND Carbosnack 50 g...

1,25 €