• -20%
  • -20%
Lyžiarky ROSSIGNOL All Speed Elite 130 (RBI2010 black)

Lyžiarky ROSSIGNOL All Speed Elite 130 (RBI2010 black)

367,20 €
459,00 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Lyžiarky ROSSIGNOL All Speed Elite 130 (RBI2010 black)

Pretekovo ladené ALLSPEED ELITE 130 s úzkym výkonným kopytom so šírkou 98mm v prstovom kĺbe sa vyznačuje účinným spojením energie, precíznosti a prispôsobenia

Veľkosť Lyžiarky: MP 275
  • MP 275
  • MP 285
skladom

Lyžiarky ROSSIGNOL All Speed Elite 130 (RBI2010 black)

Pretekovo ladené ALLSPEED ELITE 130 s úzkym výkonným kopytom so šírkou 98mm v prstovom kĺbe sa vyznačuje účinným spojením energie, precíznosti a prispôsobenia. S dôležitými prvkami prispôsobenia papučky aj skeletu sú adresované skúseným lyžiarom, ktorí vyžadujú maximálny výkon a presnosť pretekára. Sú vybavené tenšou predtvarovanou papučou ktorú je možné teplom prispôsobiť podľa tvaru nohy, aby sa dosiahol ten najvyšší stupeň presnosti a opory chodidla. O teplo vo vnútri papuče sa počas lyžovačky stará Thinsulate vlákno. Sensor Blade skelet znižuje množstvo použitého materiálu čím redukuje hmotnosť. Tvrdosť lyžiarky je ľahko prispôsobiteľná pomocou zadných skrutiek skeletu a môžete si ju tak donastaviť podľa aktuálnych podmienok.

Vnútorná papučaCustom T1
Custom Liner T1CUSTOM OPTISENSOR T1 papučka je zhotovená z dvoch materiálov (EPDM HARD/FLEXALON a EPDM SOFT/FLEXALON) pre vyššiu precíznosť, ktoré je možné tvarovať teplom. Nastavenie vysokou teplotou sa týka len komfortných oblastí, zóny opory ostávajú nezmenené.
CUSTOM LINERPapuče CUSTOM LINER v lyžiarkach sú vybavené našou jedinečnou patentovanou technológiou, ktorá poskytuje novú úroveň nastavenia, komfortu a opory chodidla. Tvrdší materiál plní funkciu opory päty, anatomická oblasť pre členok je vyplnená mäkším tepelne tvarovateľným materiálom. Po nahriatí papuče v špeciálnom telese sa papuča vytvaruje podľa tvaru chodidla a prispôsobí sa individuálne podľa tvaru
CantingNastavenie bočného sklonu vrchnej časti skeletu pomocou aretácie na vonkajšej strane skeletu.

GRIP WALK kompaktibilnéLyžiarky sú kompaktibilné s podrážkami GRIPWALK®. GRIPWALK podrážky majú hrubšiu vrstvu gumy zaoblenú na špičke, čím poskytujú komfortnejšiu a prirodzenejšiu chôdzu. Interovaná tvrdá platnička v podrážke garantuje optimálny prenos energie a požadovanú funkčnosť v lyžiarskom viazaní (ISO 9523 and ISO 5355). GRIPWALK® sada sa predáva osobitne.

RBI2010

Konkrétne Odkazy

upc
28673

Lyžiarky ROSSIGNOL All...

367,20 € 459,00 €