• -40,00 €
  • - 40,00 €
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)
Karimatka THERMAREST Neo Air UberLite RW (183x64x6,4 grey)

Thermarest Neo Air UberLite Grey L

209,95 €
249,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Karimatka Thermarest Neo Air UberLite 13249 Grey L

Karimatka Therm-a-Rest NeoAir UberLite Regular Wide váži len 340 g a je tak jednou z najľahších nafukovacích karimatiek na trhu. Ideálna na použitie od jari do začiatku jesene.

skladom

Karimatka Thermarest Neo Air UberLite 13249 Grey L

Perfektná voľba pre tých, ktorí šetria každý gram a aj napriek tomu chcú maximálny komfort. Vďaka hrúbke 6,4 cm možno karimatku zaradiť medzi komfortné matrace. Pritom váži iba 340 g a možno ju zbaliť do balíčka s dĺžkou 19 cm. Môžete si ju tak vziať so sebou kamkoľvek, či už idete pod stan alebo máte v pláne prenocovať v horách.

Patentovaná technológia Triangular Core Matrix™ je vytvorená z dvoch vrstiev, ktoré tvoria trojuholníkové prepážky, v ktorých sa minimalizujú tepelné straty. Izolačná vrstva vo vnútri matraca funguje ako tepelný reflektor, ktorý odráža chlad zo zeme a naopak vracia teplo produkované ľudským telom späť. Vďaka tejto technológii sa tepelný koeficient vyšplhal na slušných R-value 2,3 a môžete tak karimatku používať od jari do začiatku jesene.

Kompletne prepracovaný ventilček pre nafukovanie a vyfukovanie karimatky. 2 roky práce, 500 testovacích nocí v teréne, nespočet testovaní v laboratóriách a viac ako 100 prototypov stojí za vývojom nového ventilu WingLock™.

Pre vysvetlenie najväčších predností si vystačíme s jednoduchými číslami. S novým ventilom nafúknete karimatku 3x rýchlejšie ako u predchádzajúcich modelov. Vďaka spätnej blokácii už navyše nebudete musieť rýchlo zatvárať ventilček, aby vám váš pracne nafúkaný vzduch neutiekol zase von. Po otočení "krídelkami" po strane potom dôjde k 2x rýchlejšiemu vyfúknutiu. Samozrejmosťou je potom jednoduché používanie aj v rukaviciach, do detailu premyslený dizajn, robustná konštrukcia, ktorej nevadí blato ani piesok a extrémna životnosť.

V neposlednom rade zaujme aj taká drobnosť, že ak dôjde k zničeniu karimatky, ventilček je možné ľahko vybrať a znovu použiť.

Vlastnosti produktu:

Rozmery: 196x64x6,4

Hmotnosť: 340g

13249

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Druh aktivity
Kemping
Turistika
Farba
Tmavá sivá

Konkrétne Odkazy

Thermarest Neo Air UberLite...

209,95 € 249,95 €