Čelovka FENIX HM23

Fenix HM23 Black

34,95 €
S DPH Dodanie 1 - 2 pracovné dni

Čelovka Fenix HM23 HM23NLBK Black

Kompaktná LED čelovka Fenix ​​HM23 ponúka svetelný tok až 240 lúmenov (ANSI) a dosvit 53 metrov. Na napájanie je použitá jedna tužková AA batéria, s ktorou dosahuje výdrž až 100 hodín v najnižšom režime (viac ako 4 dni).

skladom

Čelovka Fenix HM23 HM23NLBK Black

Kompaktná LED čelovka Fenix ​​HM23 ponúka svetelný tok až 240 lúmenov (ANSI) a dosvit 53 metrov. Na napájanie je použitá jedna tužková AA batéria, s ktorou dosahuje výdrž až 100 hodín v najnižšom režime (viac ako 4 dni). Svetelným zdrojom je špičková Cree LED s teplejším odtieňom svetla (neutral white). Výhodou tohto odtieňa svetla je prirodzenejšie a kontrastnejšie podanie farieb v prírode. Vďaka precíznemu prevedeniu tela z hliníkovej zliatiny a držiaku z odolného silikónu je HM23 nárazuvzdorná pádom z výšky až 2 metre a tiež plne prachotesná a vodotesná podľa štandardu IP68. Čelovka ponúka celkom tri režimy výkonu a elektroniku s funkciou predĺženia výdrže, v režimoch 240 a 70 lúmenov postupne znižuje výkon pre dosiahnutie dlhšej doby svietenia (viz. graf výdrží v jednotlivých režimoch).

Veľmi slušné parametre, nízka hmotnosť (len 43 gramov) a priaznivá cena predurčuje HM23 k celej rade športových, záujmový, pracovných i bežných činností. Hodí sa na večerný beh po cestách, kempovanie, turistiku, rybárčenie a poľovníctvo. Poslúži tiež ako pohotovostné svietidlo do auta pre neplánované situácie a vďaka svojej vysokej odolnosti je vhodná aj ako pracovná čelovka do náročných podmienok.

Čelovka Fenix ​​HM23 je nástupcom obľúbených čeloviek Fenix ​​HL20, Fenix ​​HL21, HL22 a HL23.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

Vlastnosti produktu: 

- Maximálny počet lúmenov: 240

- Maximálna vzdialenosť lúča: 63 metrov

- Maximálna doba prevádzky: 100 hodín

- Režimy osvetlenia: 3 úrovne jasu

- Typ žiarovky: Cree neutrálna biela LED dióda

- Rozmery: Dĺžka: 69,5 mm, šírka: 32 mm, výška: 40 mm

- Hmotnosť: 43 g bez batérie

- Batéria: Alkalická batéria AA: jedna batéria je súčasťou balenia

- Súčasťou balenia je: Alkalická batéria AA, dutá čelenka, silikónový držiak, náhradný O-krúžok

Ďalšie vlastnosti modelu Fenix HM23:

- Je použitá výkonná LED Cree s neutrálnym odtieňom a so životnosťou 50000 hodín svietenia.

- Tri režimy výkonu: merané s pribalenou alkalickou batériou: 4 lúmeny (100 hodín) -> 70 lúmenov (16 hodín) -> 240 lúmenov (8 hodín)

- Široký plynulý kužeľ s dosvitom až 53 metrov (702 cd).

- Elektronika s funkciou predĺženia doby svietenia (postupné znižovanie výkonu) a ochranou proti opačnému vloženiu batérii.

- Používa jednu tužkovú batériu (typ AA - alkalické, lítiové alebo dobíjacie NiMH). Tieto batérie sú lacné a široko dostupné.

- Najdlhšiu dobu výdrže poskytnú lítiové tužkové batérie Energizer L91 Ultimate Lithium (vhodné najmä pre extrémne podmienky a expedície).

- Pohodlné ovládanie jedným elektronickým spínačom na boku čelovky.

- Čelovka sa vždy zapne do najnižšieho režimu výkonu.

- Čelovku je možné naklápať v držiaku v širokom rozsahu a tým nastaviť požadovaný smer svietenia.

- Vyrobené z leteckého tvrdeného hliníka typu T6, držiak je silikónový.

- Nárazuvzdorné pádom z výšky 2 metre.

- Váha 43 gramov (bez batérie).

HM23NLBK

Dátový list

Pohlavie
Unisex
Farba
Čierna

Konkrétne Odkazy

Fenix HM23 Black

34,95 €